Στο νοσοκομείο η Άντζελα...

10.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι περιπέτεια είναι αυτή που περνάει η Άντζελα Δημητρίου; Από την πίστα που φορούσε τη λαμπερή της τουαλέτα, την πήγαν σούμπιντο (και λιτά ντυμένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι περιπέτεια είναι αυτή που περνάει η Άντζελα Δημητρίου; Από την πίστα που φορούσε τη λαμπερή της τουαλέτα, την πήγαν σούμπιντο (και λιτά ντυμένη) στο κρατητήριο κι από εκεί τη μετέφεραν στο νοσοκομείο πάνω σε καροτσάκι. Και στο νοσοκομείο πέρασε τελικά το σαββατοκύριακο η «Λαίδη» φορώντας της πιτζαμούλες της. Να σου πω, από μία άποψη κουτί της ήρθε το hospital (το ιδιωτικό), διότι σε κάθε περίπτωση η άνεση και οι υπηρεσίες είναι καλύτερες από ένα αστυνομικό τμήμα.

Όχι, αναίσθητη δεν είμαι. Κι εννοείται ότι με έπιασε η σχετική ταραχή, όταν άκουσα ότι η Άντζελα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Κι εννοείται ότι έχασα χρόνια από τη ζωή μου μέχρι να μάθω τι συνέβη στο ταλαιπωρημένο λαϊκό «είδωλο». Μέχρι που έμαθε ότι έπαθε δύσπνοια, ένιωσε έντονη δυσφορία και την πήγαν σε δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί, της βρήκαν υψηλή πίεση και λόγω ταλαιπωρίας (είχε κάνει και μία επέμβαση χολής πριν λίγες μέρες) της συνέστησαν να μείνει μέσα. Και σε ρωτώ αγαπημένε μου, πώς να μην πάει η πίεση Άντζελας 20 με όλα αυτά που της συμβαίνουν;

Η αοιδός ζήτησε τότε να την μεταφέρουν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπως κι έγινε. Πάλι καλά που η Άντζελα κατά τη μεταφορά της βρήκε το σθένος μίλησε στην κάμερα και καθησύχασε το κοινό της ότι όλα θα πάνε καλά. Μας έστειλε κι ένα φιλί και ηρέμησα. Την Κυριακή το μεσημέρι ηρέμησα περισσότερο, αφού η Λαίδη έβγαλε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της.

Βγήκε στης Αννίτας Πανια και είπε ότι πηγαίνει καλύτερα, αύριο θα προσπαθήσει να δώσει τα λεφτά, να ξεμπλέξει από την ιστορία και την Τετάρτη μάντεψε τι... Θα πάει στο Ζαμάν Φου της Αννίτας να μιλήσει για την περιπέτεια της και να πει τα καινούργια της τραγούδια. Μην αγχώνεσαι και θα την βρει τη φωνή της. Τώρα, ίσα που ακούγεται, διότι είναι άρρωστη η αοιδός. Πάντως, η περιπέτεια της συγκίνησε κόσμο με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Τρούπη ο οποίος δήλωσε ότι θα της σταθεί στο πλευρό και ξανά μάντεψε... είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει ακόμη και οικονομικά. Τελικά, ζούμε μεγάλες στιγμές!