Greek Idol χωρίς ταλέντο!

11.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έγινε και το τρίτο Live του Greek Idol και η Ρούλα Κορομηλά έχει επιστρέψει στον παλιό καλό της αυτό, σε εκείνον που τόσα χρόνια είχαμε μάθει. Από στυλ, τι να πούμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έγινε και το τρίτο Live του Greek Idol και η Ρούλα Κορομηλά έχει επιστρέψει στον παλιό καλό της αυτό, σε εκείνον που τόσα χρόνια είχαμε μάθει. Από στυλ, τι να πούμε. Λίγο ακόμη και θα ξεπεράσει ως προς το «προχώ» ακόμη και την Άντα Λιβιτσάνου, η οποία εμφανίζεται στο παιγνίδι στη χάση και στη φέξη, την μεταμφιέζουν και σαν την Lady Gaga και τρομάζουμε να την αναγνωρίσουμε. Έτσι, που το πάνε και η Κορομηλά... Gaga θα γίνει! Πάντως, από την Ζέτα Μακρυπούλια είναι πιο μοντέρνα η Ρούλα (αλήθεια στην Μακρυπούλια γιατί έχουν βαλθεί να της προσθέτουν τόσα χρόνια;)

Τέλος πάντων, κάθισα για τρίτη σερί Δευτέρα να δω το talent show του Alpha, αλλά θα είναι και η τελευταία. Γιατί, το εν λόγω δεν είναι καθόλου talent και ως show με κουράζει. Περιμένω, δηλαδή να εμφανιστεί προς το τέλος ο λαμπερός καλεσμένος, ο οποίος (με εξαίρεση τον Γιάννη Πλούταρχο) θα πει Play back τα τραγούδια του (ναι μιλάω για Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου, των οποίων τα καυτά φορέματα με αφήνουν αδιάφορη. Αν ήμουν άντρας θα έδινα σημασία στην εμφάνιση τους και ούτε που θα καταλάβαινα ότι τραγουδάει... κασέτα. Αλλά δεν είμαι). Και στο μεταξύ, κάθομαι και ακούω τους non talent παίκτες, οι οποίοι αλήθεια πιστεύουν ότι έχουν μέλλον στο τραγούδι;

Έχουν περάσει τρία live και θυμάμαι δυο τρία ονόματα κι άντε άλλες τόσες φάτσες. Είναι από τα λίγα παιγνίδια που είναι τόσο αδιάφοροι οι παίκτες και αν δεν ήταν η Ρούλα και κάποιο όνομα είτε στην κερκίδα είτε ως καλεσμένος, θα μιλούσαμε για... Greek ναυάγιο! Αυτή τη φορά στις κερκίδες βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, η οποία αστειεύτηκε με την Κορομηλά και με αρκετή διάθεση είπαν να απαντήσουν σε αυτούς που έλεγαν τις προηγούμενες μέρες ότι παίζει κόντρα μεταξύ τους. Απορώ πού το βρήκαν το κέφι βραδιάτικα. Βαρέθηκα κιόλας.

Α και να μην ξεχάσω. Στο Greek Idol γεννήθηκε κόντρα. Πέτρος Κωστόπουλος και Κώστας Καπετανίδης. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι πρόκειται για μούφα κόντρα. Αλλά θα πρότεινα να δουν κασέτες από τα Fame Story, τότε που το πλατο γινόταν κόλαση με την «Βλάχα, βλαχάρα, τη γριά εξηντάρα», την «Μωρή ηλίθια», τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, το Νίκο Μουρατιδη, την Δάφνη Μπόκοτα, την Άσπα Τσίνα που πήγε μπροστά στην επιτροπή και πέταξε τα παπούτσια της. Όχι, σαν τούτους τους παίκτες που στο βίντεο τα χώνουν στην επιτροπή και δη στον Καπετανίδη, που έχει εκφραστεί ανοικτά υπέρ ενός παίκτη και μπροστά στον κριτή τα ρίχνουν στην παραγωγή ότι αλλιώς τα παρουσιάζει. Βρε Άσπα και πάλι Άσπα.