Παντρεύτηκε ο Γρηγόρης, αλλά όχι την Μπουλέ!

11.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μάς ήρθε. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παντρεύτηκε!!! Με παπά και με άλλη νύφη και ουχί τη Νάντια Μπουλέ, όπως περιμέναμε όλοι μας αλλά και το δύσμοιρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μάς ήρθε. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παντρεύτηκε!!! Με παπά και με άλλη νύφη και ουχί τη Νάντια Μπουλέ, όπως περιμέναμε όλοι μας αλλά και το δύσμοιρο κορίτσι, το οποίο έμαθε τα νέα του γάμου κι έμεινε... μαρμαρωμένη σύντροφος. Ο Γρηγόρης αποφάσισε ξαφνικά να παντρευτεί και το happening έγινε στο Λας Βέγκας!

Εμ πού αλλού. Πήγε το καλό παιδί της τηλεόρασης για τα γυρίσματα της επετειακής του εκπομπής στην ξελογιάστρα πόλη της Αμερικής και μάλλον σκέφτηκε: «Καλύτερη είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που είχε κάνει γάμο και διαζύγιο εξπρές πριν λίγα χρόνια»; Κι έτσι την πρώτη κοπέλα που βρήκε μπροστά του την ζήτησε σε γάμο και την έκανε... κυρία Αρναούτογλου! Σύμφωνα λοιπόν, με την Espresso ο Γρηγόρης βρέθηκε στο Λας Βέγκας, όπου πήρε ένα από τα κορίτσια της παραγωγής και ανέβηκαν στα σκαλιά της αίθουσας που γίνονται οι γάμοι εξπρές.

Αρκεί το ζευγάρι να είναι ενήλικες και να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Παπάς υπάρχει πάντα εύκαιρος, όπως και βέρες. Και για να μην αγχώνεσαι για τη Νάντια, εκείνη ήξερε για τα σχέδια του αγαπημένου της, αφού της εξήγησε ότι για τις ανάγκες του ρεπορτάζ θα πρέπει να κάνει έναν γάμο εξπρές, ώστε να μας δείξει πόσο ξέγνοιαστα (και ισοπεδωμένα) είναι στην «αμαρτωλή» πόλη. Της εξήγησε επίσης ότι το διαζύγιο θα μπει μπροστά στο καπάκι μετά την τελετή, όπως κι έγινε. Όχι δεν θέλω να ταράξω το ζευγάρι, αλλά στα «Φιλαράκια» η Ρέιτσελ και ο Ρος είχαν παντρευτεί μεθυσμένοι στο Λας Βέγκας και μετά δεν μπορούσαν να χωρίσουν.