Ξανά μαζί Κορομηλά - Σαρτίνι;

11.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα αυτό πώς να το πούμε; Η μέρα της... τηλεοπτικής μορμότας; Να πούμε ότι «επανάληψη μήτηρ μαθήσεως»; Πώς να το πούμε, που τελευταία τα έχω λίγο χαμένα; Από τη μία επιστρέφει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα αυτό πώς να το πούμε; Η μέρα της... τηλεοπτικής μορμότας; Να πούμε ότι «επανάληψη μήτηρ μαθήσεως»; Πώς να το πούμε, που τελευταία τα έχω λίγο χαμένα; Από τη μία επιστρέφει η Ρούλα Κορομηλά με show από τα παλιά (κι ας πρόκειται για το Greek idol). Από την άλλη, διαβάζω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν αποκλείεται να επιστρέψει με το Big Brother στον ΑΝΤ1. Η Ρούλα Κορομηλά άφησε να εννοηθεί στο τρίτο live του Greek idol ότι ο Στέφανο Σαρτίνι θα είναι σύντομα ο νέος σκηνοθέτης της! Μένει να ακούσουμε ότι επιστρέφει και ο Νίκος Μαστοράκης με μεταμεσονύκτια εκπομπή και θα αισθανθώ και πάλι παιδούλα!

Τις προηγούμενες μέρες, το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ήθελε τον Σαρτίνι να επιστρέφει από την Ιταλία και να αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη στο Greek Idol κατόπιν επιθυμίας και πρόσκλησης της παρουσιάστριας. Εκείνος δέχτηκε και η Ρούλα την Δευτέρα ήταν μέσα στην μπηχτή και το υπονοούμενο για εκείνον. Τη μία έλεγε στον σκηνοθέτη της, Περικλή Ασπρούλια ότι δεν είναι καλός και θα τον αλλάξει. Την άλλη έλεγε στη Ναταλία Γερμανού ότι θα κρατήσει αυτή τον Ασπρούλια και θα της δώσει για το πρωινό τον Ιταλό.

Ζήτημα έγινε ο Ιταλός όλο το βράδυ και φαντάζομαι ότι για τρεις ώρες θα είχε τρελαθεί στον λόξυγκα. Συμπέρασμα δεν βγάλαμε, αν πράγματι θα συνεργαστεί με τον Σαρτίνι ή απλά η Ρούλα ειρωνευόταν τα δημοσιεύματα. Αλλά μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το γνωστό... «όπου υπάρχει καπνός»! Εξάλλου, το πρώην ζευγάρι, αν και χώρισε επεισοδιακά και τότε η Ρούλα είχε πληγωθεί από εκείνον, στη συνέχεια αποκατάστησε τις σχέσεις του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Στέφανο ήταν από τους λίγους που στάθηκαν δίπλα της στην περιπέτεια υγείας που είχε. Πάντως, μεταξύ μας, και ο Τζέιμς Κάμερον να σκηνοθετήσει το Greek Idol με τούτα τα... ταλέντα που έχουν μαζέψει, δεν έχουν καμία τύχη!