Πανικός στο Dancing με καταγγελίες και μηνύσεις !

11.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για να καταλάβω, κάθε Κυριακή βράδυ στον ΑΝΤ1 τι παρακολουθούμε; Το «Dancing with the stars» ή το «Νονό»; Γιατί, αυτά που ακούμε για το παιγνίδι, τις καταγγελίες, τις μηνύσεις, τα περί Omerta μόνο σε γκανγκστερική ταινία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για να καταλάβω, κάθε Κυριακή βράδυ στον ΑΝΤ1 τι παρακολουθούμε; Το «Dancing with the stars» ή το «Νονό»; Γιατί, αυτά που ακούμε για το παιγνίδι, τις καταγγελίες, τις μηνύσεις, τα περί Omerta μόνο σε γκανγκστερική ταινία μας παραπέμπουν και ουχί σε ένα παιγνίδι χορού. Οι καταγγελίες ότι η Γκαλένα Βελίκοβα έχει στήσει το παιγνίδι και ότι μέσα οι περισσότεροι παίκτες είναι χορευτές της, καλά κρατούν. Και δεν είναι μόνο κάποιοι από τους διάσημους παίκτες, οι οποίοι αφήνουν υπονοούμενα για ύποπτα πράγματα, αλλά και άλλοι χορευτές, οι οποίοι ευθέως καταγγέλλουν την κριτή του Dancing.

Πρώτος και καλύτερος ο Στίβεν Κέλι (της ομώνυμης σχολής). Ο χορογράφος κατηγόρησε την Βελίκοβα για στησίματα και ότι έχει επιβάλει στους διαγωνιζόμενους ομερτά, ώστε να μην αποκαλύπτουν τι συμβαίνει μέσα στο παιγνίδι. Εκείνη, μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τον διέψευσε κι αυτός απάντησε με μήνυση. Αλλά είχε το λόγο του, αφού η χορογράφος και κριτής αποκάλυψε ότι εκείνος την εκβίαζε, λέγοντας ότι αν δεν τον έπαιρνε στο παιγνίδι θα έβγαινε στα κανάλια και θα έλεγε ο, τι να ναι.

Και «ο, τι να ναι», συμβαίνει και τώρα αγαπημένε μου, όπου έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τόσες καταγγελίες. Και μέσα σε όλα αυτά, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πάρει θέση για τα όσα ακούγονται για το προτζεκτ δηλώνοντας: «Δεν παίζουμε τα παιχνίδια τους, δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία αυτή». Α και μην ξεχνάμε ότι και οι παίκτες έχουν χωριστεί κατά κάποιο τρόπο σε «στρατόπεδα». Η Πηγή Δεβετζή μετά την αποχώρηση της άφησε υπονοούμενα για την Γκαλένα, ενώ η Έρικα Πρεζεράκου έσπευσε να υπερασπιστεί την κριτή υποστηρίζοντας ότι η ίδια δεν έχει αντιληφθεί κάτι ύποπτο.