Χαμός με τις φωτογραφίες Μενεγάκη - Παντζόπουλου

12.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έστειλαν το περίφημο δελτίο Τύπου ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους, την επόμενη κιόλας μέρα κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έστειλαν το περίφημο δελτίο Τύπου ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους, την επόμενη κιόλας μέρα κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια να χωρίζει, επειδή τρίτο πρόσωπο είχε μπει στον γάμο της. Μάλιστα τις επόμενες μέρες και για πολύ καιρό ένα όνομα ακουγόταν ως «πέτρα του σκανδάλου» ο Ματέο Παντζόπουλος.

Επιχειρηματίας που διατηρεί οικολογικό συγκρότημα στην Άχλα της Άνδρου, στο οποίο έκανε διακοπές το περασμένο καλοκαίρι η Ελένη κι εκεί φέρεται ότι τον γνώρισε και αναπτύχθηκε ο έρωτας τους. Με τα πολλά κι αφού ντοκουμέντα δεν υπήρχαν που θα επιβεβαίωναν τον παράνομο έρωτα τους, το θέμα «Παντζόπουλος» ξεχάστηκε. Έλα, όμως, που τρεις μήνες μετά έρχεται το περιοδικό ΟΚ και μας παραθέτει τα ντοκουμέντα. Μενεγάκη και Παντζόπουλος μαζί σε ουζερί της Νέας Μάκρης.

Το περιοδικό κυκλοφορεί με φωτογραφίες από τη συνάντηση εκείνη την περασμένη Τετάρτη και βλέποντας κανείς δεν χρειάζεται πολλά για να καταλάβει ότι μεταξύ των δύο κάτι υπάρχει. Να βλέπεις αγαπημένε μου πώς κοιτάει η Ελένη τον 40χρονο επιχειρηματία και να αναρωτιέσαι: «Εμένα γυναίκα θα με κοιτάξει με τόση γλύκα»; Ή σε μία άλλη που του πιάνει τρυφερά το μπράτσο. Κι επειδή 15 χρόνια παρακολουθούμε στενά την Ελένη έχουμε πλέον... εντρυφήσει στη γλώσσα του σώματός της και μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει κάθε κίνηση της. Ακόμη και όταν αυτή απεικονίζεται σε φωτογραφίες.

Μαζί τους στο ουζερί είναι και ο επιστήθιος φίλος της παρουσιάστριας, Γιάννης. Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι οι φωτογραφίες κυκλοφορήσαν στο ΟΚ, το οποίο ως γνωστός ανήκει στον φίλο και κουμπάρο της, Πέτρο Κωστόπουλο. Σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού, με την οποία το καλοκαίρι είχαν πάει μαζί στην Άχλα και μάλιστα τις πρώτες μέρες του διαζυγίου, ο Θέμος Αναστασιάδης μέσα από το «Όλα 10» είχε δείξει μία φωτογραφία των δύο γυναικών σε απόμερη παραλία της Άνδρου, έχοντας στην παρέα τους τον 40χρονο άνδρα.