Μενεγάκη: Πώς αντέδρασε με τη δημοσίευση των φωτογραφιών;

12.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από τις περιβόητες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και την επιβεβαίωση ουσιαστικά ότι είναι ζευγάρι. Αυτά δηλαδή που ακούγαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από τις περιβόητες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και την επιβεβαίωση ουσιαστικά ότι είναι ζευγάρι. Αυτά δηλαδή που ακούγαμε τους προηγούμενες μήνες. Και καταλαβαίνεις ότι όλοι περιμέναμε την αντίδραση της Ελένης και αν αυτή τη φορά θα σχολιάσει το θέμα. Εξάλλου, κάθε Τετάρτη η Μενεγάκη και το πάνελ της στο ξεκίνημα της εκπομπής σχολιάζουν τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Ένα από αυτά είναι το ΟΚ που φιλοξενεί και τις φωτογραφίες ντοκουμέντο. Αλλά όσο βγήκες εσύ στην τηλεόραση να σχολιάσεις το «λαβράκι», άλλο τόσο το έκανε και η Ελένη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε σήμερα να μην πάνε καν σε αυτή τη στήλη. Η λογοκρισία σε όλο της το μεγαλείο, αφού δε διαβάστηκε κανένα περιοδικό από το πάνελ της. Μεταξύ μας, δεν περίμενα διαφορετική αντίδραση.

Πριν τρεις μήνες που ανακοίνωσε μέσω δελτίου Τύπου το διαζύγιο της, στην εκπομπή έπεσε... άκρα του τάφου σιωπή κυρίως από την πλευρά της. Ειδικά, την πρώτη μέρα μετά την ανακοίνωση η Ελένη προτίμησε τη μουγκαμάρα, ένα μαύρο φόρεμα και πολλά «αχ βαχ» συνοδευόμενα με το απαραίτητο θλιμμένο ύφος. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν είχαμε την Ελένη σε ρόλο Μαρινέλλας στο «Άνοιξε πέτρα» γιατί δεν θα το αντέχαμε. Είχε καλή διάθεση, είχε κάνει μπούκλα το extension, φορούσε λευκό στενό τζιν και δεν παρέλειπε να μας πληροφορεί πόσο της λείπει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος βρήκε και πήγε στις Κάννες τώρα που εδώ στο Ελλάντα καίγεται ο κόσμος και κουμπαριές κλονίζονται.

Πάντως, την τρελή χαρά των προηγούμενων ημερών δεν την είχε. Μια χαρά νευράκια είχε καθώς και πανικό, ενώ διαβάσαμε σε δημοσιεύματα ότι ζήτησε/πρόσταξε (όπως θέλεις το λες) από τον Alpha να μη γίνει καμία αναφορά στο εξώφυλλο του περιοδικού από τις εκπομπές του σταθμού. Βλέπω την Καραβάτου στο τέλος να φωνάζει ένα... «Μπουρλόοοοτο». Ε μα.