Καλυβάτσης: Ζευγάρι με την Αντιγόνη του Greek idol;

12.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε η... βόμβα για έναν έρωτα της showbiz. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ερωτευμένος και υπό άλλες συνθήκες η είδηση θα μας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε η... βόμβα για έναν έρωτα της showbiz. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ερωτευμένος και υπό άλλες συνθήκες η είδηση θα μας άφηνε ψιλό - αδιάφορους, τώρα όμως το έχει το ενδιαφέρον της. Και μάλιστα μεγάλο από πολλές απόψεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Καλυβάτσης εδώ κι ενάμιση χρόνο έχει σχέση με την Αντιγόνη Ψυχράμη, τη μικρή «με λένε Πόπη σαν τη γιαγιά μου την Καλλιόπη», η οποία μεγάλωσε και συμμετέχει στο Greek Idol!

Μάλιστα, η Αντιγόνη είναι από τις ελάχιστες (μα πραγματικά από τις ελάχιστες) παρουσίες που έχουν ξεχωρίσει στο παιγνίδι, αφού διαθέτει ένα ταλέντο. Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, Καλυβάτσης και Αντιγόνη γνωρίστηκαν πέρυσι όταν και οι δύο συμμετείχαν στο σχήμα Παπακωνσταντίνου - Ζουγανέλης -  Μπουλάς στην «Ακτή Πειραιώς». Ήρθαν αμέσως κοντά κι έκτοτε είναι αχώριστοι αν και προτιμάνε να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως ο Καλυβάτσης. Πάντως, η νεαρή Αντιγόνη (είναι 21 ετών) έχει παραδεχτεί ότι έχει σχέση με «έναν Σωτήρη από τον χώρο», αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.