Ο φωτογράφος αποκαλύπτει για το ραντεβού Ελένης - Ματέο

12.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόλις έμαθα ότι θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με Ματέο Παντζόπουλο από τους πρώτους που μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόλις έμαθα ότι θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο από τους πρώτους που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και τις χαρές που θα κάνει. Και γιατί να μην το κάνει δηλαδή; Τόσα χρόνια η εργένισσα και party animal Μελέτη του «πρωινού καφέ» είχε απέναντί της την μάνα και σωστή σύζυγο Ελένη. Μια ικανοποίηση που κάποιοι μύθοι καταρρίπτονται λογικά θα την έχει. (Να δεις που έχω πυρετό...) Έτσι, πριν καν βγάλω την τσίμπλα από το μάτι, άνοιξα την τηλεόραση να δω «Πρωινή Μελέτη» και αντιδράσεις.

Όχι, χορούς δεν είχαμε, αλλά είχαμε καλεσμένο τον φωτογράφο που έβγαλε τις περιβόητες φωτογραφίες. Πάνω αριστερά υπήρχε τίτλος «Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού» και ο Βασίλης Γραμμένος (ο φωτογράφος) ξεκίνησε να διηγείται πώς τις τράβηξε και πώς αντέδρασαν όταν τον πήραν χαμπάρι. Αποκάλυψε λοιπόν ότι την περασμένη Τετάρτη στις 5 το απόγευμα δέχτηκε τηλεφώνημα που του έλεγε ότι η Ελένη τρώει σε ουζερί της Νέας Μάκρης με τον Ματέο κι ένα φίλο/ξεκάρφωμα.

Αμέσως εκείνος πήρε έναν συνεργάτη του και πήγαν στο σημείο. Για να μην τους πάρει χαμπάρι η παρέα ο ένας υποδύθηκε τον κηπουρό του μαγαζιού και ο άλλος κράταγε τσίλιες. Η παρέα καθόταν έξω (άρα δεν είχαν και μεγάλο άγχος για τα αδιάκριτα βλέμματα) και όπως είπε στην εκπομπή ο φωτογράφος, κάποιες κινήσεις τους ήταν παραπάνω από φιλικές. Μάλιστα, όταν ο φίλος/ξεκάρφωμα σηκώθηκε από το τραπέζι, η Μενεγάκη ήταν πιο διαχυτική με τον 40χρονο επιχειρηματία. Κάποια στιγμή, όμως, τους πήρε χαμπάρι κι από εκεί αρχίζει η πλάκα.

Εγώ, πάντως, γέλασα όταν άκουσα την περιγραφή και πολύ λυπήθηκα αυτούς τους λαμπερούς της showbiz και αυτά που τραβάνε οι έρμοι. Να θέλουν να περάσουν καλά και να μην μπορούν. Έτσι, η Ελένη με το που καταλαβαίνει ότι τους φωτογραφίζουν τρέχει σφεντόνα μέσα στο μαγαζί, ενώ ο καλογυμνασμένος Ματέο πηγαίνει να ψάξει το μέρος και όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο φωτογράφος με έναν τηλεφακό νααα (με το συμπάθιο) κάνοντας την κίνηση ότι θα τον φωτογραφίσει, εκείνος το έβαλε στα πόδια και πιτι πίτι πήδηξε στον διπλανό κήπο σπιτιού. Για να μη στα πολυλογώ, Μενεγάκη και Παντζόπουλος περίμεναν αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσουν να φύγουν από το ουζερι με το πολυτελές τζιπ εκείνου.