Το...γέλιο βγήκε από του Big

05.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η γενική....μουροχαβλίαση που έχει χτυπήσει τα τέκνα του Big τον τελευταίο καιρό, καλά κρατεί. Οι εναπομείναντες τέσσερις παίκτες - Κώστας, Αλέξανδρος, Αμαλία και Φραντζέσκα - έχουν βρει το πραγματικό νόημα της ζωής στην... πισίνα, όπου από το πρωί ίσαμε το βράδυ, πλατσουρίζουν ωσάν τα παπάκια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η γενική....μουροχαβλίαση που έχει χτυπήσει τα τέκνα του Big τον τελευταίο καιρό, καλά κρατεί. Οι εναπομείναντες τέσσερις παίκτες - Κώστας, Αλέξανδρος, Αμαλία και Φραντζέσκα - έχουν βρει το πραγματικό νόημα της ζωής στην... πισίνα, όπου από το πρωί ίσαμε το βράδυ, πλατσουρίζουν ωσάν τα παπάκια. Και καλά κάνουν τα παιδιά, διότι τώρα που ζέστανε ο καιρός δεν ενδείκνυται ο καναπές, μια και είναι...χειμερινό αξεσουάρ. Βέβαια, τα παιδιά πάνω ακόμη κι από τη δική τους προσωπική ευχαρίστηση, έχουν βάλει την ψυχαγωγία του κόσμου.

Κατά τον Κώστα, ας πούμε, μεγάλο καλαμπούρι είναι οι αλά Γκρεκ Λουγκάνις βουτιές που κάνει στην πισίνα, στις οποίες δίνει κι ένα χρώμα από...Νουρέγιεφ. Ο νέος είναι πεπεισμένος πως κάθε φορά που ο κόσμος βλέπει μια βουτιά του, κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια. Γι αυτό, ξανά και ξανά κάνει βουτιές καθώς σου λέει "είμαι τρόπο τινά...διασκεδαστής". Ο Αλέξανδρος, από την άλλη, βλέποντας ότι οι συγκάτοικοι του προσφέρουν στιγμές...ευθυμίας, αποφάσισε να αφήσει τις μελό εξομολογήσεις και να το ρίξει και αυτός στο σορολόπ. Η αρχή έγινε με τις υποκριτικές του απόπειρες και η συνέχεια με τις βουτιές στην πισίνα. Ειδικά, κάθε φορά που βλέπω τον "φιλόσοφο" να σκάει μύτη με εκείνο το μοβ μαγιό του παππού, λύνομαι στα γέλια.

Η Φραντζέσκα, πάλι, έχει την εντύπωση πως κάθε φορά που υποδύεται την "γατούλα" ενώπιον φακού, το πανελλήνιο μουσκεύει το βρακί του από τα γέλια. Η Αμαλία, μετά την αποχώρηση του Γιώργου την είδε "μοιρολογήτρα κοπελιά", αν και γρήγορα ανέκαμψε κι επανήλθε στα γνωστά...ξεκαρδιστικά αστεία της. Όπως καταλαβαίνεις, ο Big θα έπρεπε να λεγόταν "Το γέλιο βγήκε από του Big" ή "Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό". Τέτοιοι...κωμικοί που είναι τα τέκνα του απορώ πως βάσταξα και σκέφτηκα, να έφερναν μεταγραφή τον Ανδρέα (του Bar) μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Μα τι κακιά που ήμουν. Ειδικά, τώρα που βλέπω τα κορίτσια στην κουζίνα σε ρόλο "μαγείρισσες", τόσο μουντζώνω τον εαυτό μου για τις κακές σκέψεις που έκανα. Ντροπή, οι Big μας σκορπίζουν κάθε βράδυ...απλόχερα γέλιο.