Πρόσκληση για sushi από την Ευγενία Χανδρή

06.06.2002
Τον τίτλο της "καλύτερης οικοδέσποινας" υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά η Ευγενία Χανδρή. Η "Mrs. Hotel" την περασμένη Τετάρτη προσκάλεσε στενούς φίλους στα εγκαίνια της καινούργιας γωνίας sushi, στο οικογενειακό της ξενοδοχείο, Metropolitan. Αυτοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και...ιδού πως πέρασαν.
&00 Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι προσκλήσεις της Ευγενίας Χανδρή είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες γιατί εκτός του ότι η ίδια είναι η τέλεια οικοδέσποινα, έχει καταφέρει να δώσει στους χώρους υποδοχής του ξενοδοχείου Metropolitan μία σπάνια, ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι πάντες ανταποκρίνονται με χαρά στις προσκλήσεις της, όπως την περασμένη Τετάρτη που κάλεσε προσωπικά λίγους στενούς της φίλους στα εγκαίνια της καινούργιας γωνιάς sushi, που δημιούργησε στο οικογενειακό της ξενοδοχείο που με τόσο μεράκι επιμελείται.

Οι όμορφα διαμορφωμένοι χώροι υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν ο Νέλος και Λη Κανελλοπούλου, ο Πάνος και η Σάντρα Μαρινοπούλου, ο Νίκος και η Νινέττα Βαφειά, ο Γιάννης Γουλανδρής, η Μένη Παπαγιάννη και άλλοι. Η προσέλευση άρχισε από νωρίς και συνεχίστηκε μέχρι αργά, όπως στην περίπτωση των ζευγαριών Γιώργο και Ηρώς Κόβα και Απόστολου και Ευγενίας Αλαμάνη, οι οποίοι έφθασαν μετά την παράσταση του Ηρωδείου.

Όλοι τίμησαν δεόντως τις γιαπωνέζικες σπεσιαλιτέ και όταν πια μαζεύτηκαν οι πάντες και το κέφι από το σάκε άρχισε να ανάβει, ο μαέστρος Τζον Απέιτος κάθισε στο πιάνο και το γλέντι ξεκίνησε. Ο Γιώργος Ντάβλας τραγούδησε άριες από την όπερα Ριγκολέτο του Βέρντι και συνέχισε με λαϊκά τραγούδια, γκόσπελ και τζαζ έως τις 3 το πρωί. Με το μοναδικό ταλέντο που τον διακρίνει ξεσήκωσε τον κόσμο και παρέσυρε τους πάντες σε μια βραδιά ξέφρενου κεφιού και τραγουδιού. Καθώς αποχωρούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες, όλοι έδειχναν να έχουν περάσει μία υπέροχη βραδιά. Η Ευγενία Χανδρή κέρδισε για άλλη μία φορά το στοίχημα και σίγουρα η καινούργια sushi γωνιά στο Metropolitan θα γίνει σύντομα το νέο στέκι των απανταχού οπαδών του είδους.


Νίκος Φρονιμόπουλος