Ποιος έσκισε τη φούστα της Άντζελας;

13.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτα από όλα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου το σαββατοκύριακο βρέθηκε κρατούμενη στο... Τ. Περιστερίου. Όχι, σε Α.Τ. έχει σημασία αυτό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτα από όλα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου το σαββατοκύριακο βρέθηκε κρατούμενη στο... Τ. Περιστερίου. Όχι, σε Α.Τ. έχει σημασία αυτό. Μετά να πούμε ότι η «Λαίδη» έζησε μία φρικτή εμπειρία, πέρασε δύσκολες στιγμές κι έφθασε να κοιμάται στο τμήμα Περιστερίου κάτω στο πάτωμα με ένα σεντονάκι!

Πάλι καλά που είχε μαζί της το αγαπημένο της μαξιλάρι και μπόρεσε δύο ώρες να κοιμηθεί. Τι ύπνο να κάνεις στα πατώματα, αλλά τέλος πάντων. Δίπλα της ήταν η κόρη της, Όλγα η οποία έβλεπε τη μητέρα της να κοιμάται στα πατώματα. Κι όλα αυτά προς απάντηση εκείνων που λένε ότι λόγω ονόματος, θα τύγχανε ευνοϊκής μεταχείρισης.

Διαβάζοντας τα παραπάνω θα περίμενες ότι η Άντζελα θα ήταν μία καταταλαίπωρη σταρ, κομμένη στο πρόσωπο, κουρασμένη, χάλια αγαπημένε μου, χάλια. Αλλά καμία σχέση. Η Δημητρίου πήγε στην Αννίτα Πάνια να μιλήσει για την περιπέτεια της και το μόνο πάνω της που πρόδιδε τις... κακουχίες που πέρασε στο Τ. Περιστερίου ήτο η σκισμένη στα πλάγια κοντή φούστα της. Την έβλεπες κι έλεγες ότι πράγματι αυτή η γυναίκα κοιμήθηκε στο πάτωμα μπουντρουμιού και ποντίκια της έφαγαν τη φούστα.

Στο πρόσωπο πάντως μια χαρά φρεσκαδούρα ήταν η Άντζελα και το ίδιο παρατήρησε και η Αννίτα. Εντάξει, σε καμία περίπτωση δεν αμφιβάλλουμε για την ταλαιπωρία που πέρασε η αοιδός τέσσερις μέρες και όπως είπε η ίδια «Πληρώνω τα σπασμένα του παρελθόντος, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος». Η Άντζελα αποκάλυψε ότι ο πρώην που εξαιτίας του τραβιέται από τμήμα σε ΓΑΔΑ τη διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει να λύσει το θέμα. Ίδωμεν. Ενώ κι άλλοι του παρελθόντος είπε ότι βγήκαν σαν τους «μεσσίες» λέγοντας ότι θα βοηθήσουν. Μάλιστα, ένας του πρόσφατου παρελθόντος είπε ότι θα της δώσει πέντε χιλιάδες ευρώ, αλλά όσο τα είδες εσύ, άλλο τόσο τα είδε κι εκείνη.