Ήταν άστεγος παίκτης του Greek Idol!

13.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν τραβάνε που δεν τραβάνε σε ταλέντο τα επίδοξα «είδωλα» του Greek idol (τα περισσότερα από αυτά, να είμαι και λίγο δίκαια) είπαν να το ρίξουν λίγο στο ριάλιτι μπας και συγκινήσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν τραβάνε που δεν τραβάνε σε ταλέντο τα επίδοξα «είδωλα» του Greek idol (τα περισσότερα από αυτά, να είμαι και λίγο δίκαια) είπαν να το ρίξουν λίγο στο ριάλιτι μπας και συγκινήσουν τον κόσμο. Σε κάθε Live φροντίζει η Ρούλα Κορομηλά να αποκαλύπτει και την προσωπική ιστορία κάθε παίκτη που τις περισσότερες φορές είναι στενάχωρη.

Δεν μας έφτανε, όμως, που τα ακούμε στα live, τα διαβάζουμε και στις συνεντεύξεις που ξεκίνησαν κιόλας να δίνουν. Το Down Town φιλοξενεί τον Γιώργο Ντούρο, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος, τον πλασάρουν ως σέξι είδωλο, ενώ φαίνεται ότι έχει κερδίσει τη συμπάθεια κάποιον/κάποιου κριτή. Κι ενώ τον βλέπεις νέο, μορφονιό, τον θεωρείς και λίγο ψώνιο, έρχεται ο Ντούρος να μας αποκαλύψει την προσωπική του ιστορία.

«Ήμουν άστεγος για 3 μήνες» δηλώνει το επίδοξο «είδωλο» και μας άφησε άφωνους. Όπως αποκάλυψε, οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν μικρός κι έτσι μεγάλωσε με τον παππού του. Δούλευε από μικρός για να βγάζει τα προσωπικά του έξοδα, αφού δεν ήθελε να επιβαρύνει τους γονείς του, οι οποίοι τα έβγαζαν πέρα με δυσκολία. Κάποια στιγμή, όμως, οι δικοί του έπρεπε να βρίσκονται για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο κι εκείνος δεν είχε πού να πάει. Χωρίς δουλειά και λεφτά πήρε δύο βαλιτσούλες ρούχα κι έμενε για τρεις μήνες πότε σε φίλους, πότε στο μπαρ που δούλευε και πότε στις κερκίδες του κλειστού της Φιλαδέλφειας! Αλλά δεν το έβαλε κάτω κι έφτασε η χάρη του μέχρι το παιγνίδι.