Δείπνο της Στέλλας με βουλευτή

07.06.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, μέχρι σήμερα εμείς οι εμπαθείς και κακοί άνθρωποι πιστεύαμε ότι η Στέλλα του Bar έχει σχέση με την κουλτούρα, όση μία πολική αρκούδα με την έρημο Σαχάρα. Τρεις μήνες, αφότου μπήκε στη...ζωή μας, βρέθηκε ένας άνθρωπος σοβαρός, βουλευτής στο επάγγελμα, να καταρρίψει τον...μύθο.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Μέχρι σήμερα εμείς οι εμπαθείς και κακοί άνθρωποι πιστεύαμε ότι η Στέλλα του Bar έχει σχέση με την κουλτούρα, όση μία πολική αρκούδα με την έρημο Σαχάρα. Τρεις μήνες, αφότου μπήκε στη...ζωή μας, βρέθηκε ένας άνθρωπος σοβαρός να καταρρίψει τον...μύθο. Γιατί περί μύθου πρόκειται, μια και όπως μας πληροφόρησε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: "Η Στέλλα είναι έξυπνη κι έχει πνευματικό επίπεδο". Τώρα θα αναρωτιέσαι, που το ξέρει αυτός; Μεζούρα εξυπνάδας είναι και κάθε φορά που βλέπει κάποιον μετράει αν είναι χαζός ή όχι;

Ο εν λόγω βουλευτής προ δύο ημερών είχε τη μοναδική ευκαιρία να δειπνήσει μετά της Στέλλας σε γνωστό ρεστοράν των Αθηνών. Η συνάντηση τους ήταν εντελώς τυχαία κι έγινε στο εστιατόριο. Αυτός, πήγε να βρει ένα φίλο του και να τσιμπήσουν κάτι. Αυτή ήταν με τον φίλο του και πήγε επίσης να τσιμπήσει κάτι. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, όλοι μαζί κάθισαν στο τραπέζι, προκειμένου να...λαδώσουν το αντεράκι τους. Στην αρχή, μέχρι να σπάσει ο πάγος, η συζήτηση επικεντρωνόταν σε σαχλαμαρίτσες του τύπου "ωραίες οι τηγανιτές πατάτες, και το...κουβέρ δεν πάει πίσω". Στη συνέχεια, που ήρθαν πιο κοντά, έπιασαν τα μεγάλα θέματα: ανεργία, εγκληματικότητα, ασφαλιστικό, το φαινόμενο Λεπέν.

Η Στέλλα, κατά τον βουλευτή, έδειξε προβληματισμένη, ενώ έπαιζε τα θέματα στα πέντε δάχτυλα. Ειδικά, για το ασφαλιστικό είχε μερικές πρωτοποριακές ιδέες, που έκαναν τους συνδαιτυμόνες της να πουν με βεβαιότητα: "Η Στέλλα είναι τέρας μορφώσεως". Αυτό βγήκε να το επιβεβαιώσει και η ίδια "Γιατί να μην φάω με βουλευτές; Έχω κι εγώ τα πτυχία μου σε ανώτατη Σχολή". Πάντως, το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική το αποκλείει, μια και προέχει η υποκριτική. Μετά το τέλος του δείπνου, ο βουλευτής ως σωστός τζέντλεμαν που είναι, πήρε το ίδιο ταξί με τη νέα, αν και αυτός κατέβηκε πρώτος. Την κούρσα, πάντως, σίγουρα την πλήρωσε αυτός. Επόμενο ραντεβού δεν έκλεισαν, αλλά ως φαίνεται δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο. Κι αυτό, διότι φήμες θέλουν την Στέλλα να πήρε στα κρυφά στον "Γυάλινο Τοίχο" να στείλει συνεργείο να απαθανατίσει τις στιγμές. Έτσι, για να δει όλη Ελλάδα και οι πρώην συμπαίκτες της, ότι το επίπεδο της είναι από Ελληνική Βουλή και άνω. Μη σου πως ότι φθάνει μέχρι Κογκρέσο!