Στο Σπίτι και ο Μικρούτσικος

07.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μέρες είχε να μπει άνθρωπος στο Σπίτι του Big και ο "Αδελφός" αποφάσισε να βάλει έναν επισκέπτη να σπάσει τη μονοτονία των παικτών. Λόγω ζέστης δε βρέθηκε κανένας χριστιανός να δεχτεί να κλειστεί στο Σπίτι, παρά μόνο ο Ανδρέας, ο οποίος είναι...παντός τύπου!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες είχε να μπει άνθρωπος στο Σπίτι του Big και ο "Αδελφός" αποφάσισε να βάλει έναν επισκέπτη να σπάσει τη μονοτονία των παικτών. Λόγω ζέστης (καύσωνα είπαν οι μετεωρολόγοι πως θα έχουμε το Σαβ/κο) δε βρέθηκε κανένας χριστιανός να δεχτεί να κλειστεί στο Σπίτι. Ακόμη και η πισίνα δεν λειτούργησε ως δέλεαρ. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει ένας Ανδρέας, ο οποίος είναι παντός καιρού, οπότε έλυσαν κι αυτή λεπτομέρεια. Τώρα, θα μου πεις με ποιο λόγο μπήκε ο Μικρούτσικος; Είδε φως και μπήκε; Η δική του η πισίνα γέμισε με βατράχια και δεν είχε που να κάνει βουτιές;

Τίποτε από όλα αυτά, δεν ισχύει. Απλά, την Πέμπτη ήταν τα γενέθλια της Φραντζέσκας και παρεμπιπτόντως του Ανδρέα, οπότε η παραγωγή είπε να κάνει ένα πάρτι και για τα δύο τέκνα του. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Τα παιδιά σαν τον είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν από χαρά, την οποία εκδήλωσαν με το γνωστό τους τρόπο: Η Αμαλία και η Φραντζέσκα φώναζαν λες και παρακολουθούσαν strip show, ο Κώστας χοροπηδούσε σα να τους επισκέφθηκε η Πάμελα Αντερσον και ο Αλέξανδρος...κουφάθηκε από τον Big που πάει και κατεβάζει τέτοιες ασύλληπτες ιδέες. Το Σπίτι είχε στολιστεί για την περίπτωση με κομφετί, μπαλόνια κι άλλα αξεσουάρ που θυμίζουν...παιδικό πάρτι. Τα τραγούδια δε συμβάδιζαν με την ατμόσφαιρα - ξέρεις: τα στρουμφογενέθλια, Αλεξάνδρα, Ναυσικά - αλλά ήταν σύγχρονα ακούσματα που δεν ήθελαν και πολύ για να ανεβάσουν το κέφι της εορταζόμενης το ζενίθ.

Μετά από τη σύντομη αυτή επίσκεψη, η ζωή επανήλθε στους ίδιους αργούς ρυθμούς. Αραγμα στον καναπέ, βουτιές στην πισίνα, λιμάρισμα των νυχιών και φιλοσοφίες για τον Αλέξανδρο. Ευτυχώς γι αυτούς, που υπάρχει και η αποστολή με τη ραδιοφωνική εκπομπή και σκοτώνουν την ώρα τους.