Ο γάμος του Πολ Μακ Κάρτνεϊ

12.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μετά από μία πολύχρονη σχέση ο σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ αποφάσισε να πάρει την αγαπημένη του Χέδερ Μιλς με παπά και με κουμπάρο, ενώπιον εκλεκτών φίλων. Ο γάμος έγινε σε ένα μεσαιωνικό εκκλησάκι στο κάστρο Leslie στην Ιρλανδία.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μετά από μία πολύχρονη σχέση ο σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ αποφάσισε να πάρει την αγαπημένη του Χέδερ Μιλς με παπά και με κουμπάρο, ενώπιον εκλεκτών φίλων. Ο γάμος έγινε σε ένα μεσαιωνικό εκκλησάκι στο κάστρο Leslie στην Ιρλανδία, μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας. Το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μπιλ Κλιντον, ο Ριγκο Σταρ, ο Ερικ Κλάπτον και ο Ντέιβιντ Γκλιμουρ των Πινκ Φλόιντ.

Η Χέδερ φορούσε ένα εκρού νυφικό, καθαρά δική της πατέντα, ενώ στην εκκλησία έκανε θεαματική είσοδο υπό τους ήχους του άσματος "Χέδερ" που έγραψε ο καλός της για τα μάτια της μόνο. Το ζευγάρι πάντρεψε ο αδερφός του γαμπρού, Μάικ, ο οποίος ήταν κουμπάρος και στον πρώτο του γάμο με τη Λίντα. Από τι καταλαβαίνεις, ο Πολ δε μασάει από προλήψεις γι αυτό και αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον αδελφό του να γίνει πετυχημένος κουμπάρος.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κάστρο και το μενού ήταν μόνο για χορτοφάγους. Τώρα όσοι πιστοί του κρέατος αρκέστηκαν στα λάχανα και τη σαμπάνια που έρεε άφθονη. Οι νεόνυμφοι θα πάνε τις επόμενες ημέρες γαμήλιο ταξίδι με ένα ελικόπτερο.