Ο Big που νόμιζε ότι ήταν...Bar

12.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Να ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος" λέει μια παροιμία και το ίδιο και το αυτό συμβαίνει με τον Big. Ο "Αδελφός" περνάει μία σοβαρή κρίση ταυτότητας και τον τελευταίο καιρό νομίζει πως είναι...Bar. Για του λόγου το αληθές, στέλνει στους δρόμους της Αθήνας τα τέκνα του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Να ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος" λέει μια παροιμία και το ίδιο και το αυτό συμβαίνει με τον Big. Ο "Αδελφός" περνάει μία σοβαρή κρίση ταυτότητας και τον τελευταίο καιρό νομίζει πως είναι...Bar. Για του λόγου το αληθές στη νέα και τελευταία αποστολή που έδωσε στα τέκνα του, τα βγάζει από το Σπίτι, στέλνοντας τα στους δρόμους της Αθήνας. Η πρώτη που πέρασε το κατώφλι ήταν η Αμαλία, η οποία πήγε στην Ερμού για να διεκπεραιώσει την αποστολή της, στον τομέα...παρατηρητικότητα.

Τι εννοεί, ο Big με αυτό; Το "Ποντίκι" θα έκανε κανονικά τα ψώνια της και θα έπινε το καφεδάκι της και σαν επέστρεφε στο σπίτι θα απαντούσε σε ερωτήσεις του τύπου: "Τι φορούσε η πωλήτρια που αγόρασες το σουτιέν της Φραντζέσκας;" ή "Τι όργανο έπαιζε ο άνδρας έξω από το Zara;". Το ίδιο θα κληθούν να κάνουν και οι υπόλοιποι τις επόμενες μέρες κι αυτό διότι ο Big θέλει να δει τι σόι ξουράφια φιλοξενεί. Η Αμαλία, πάντως, δεν πρέπει να τον κατενθουσίασε με το μνημονικό της καθότι το μόνο που θυμήθηκε ήταν πόσα παντελόνια δοκίμασε.

Ωστόσο, η Αμαλία είναι πρωταγωνίστρια και σε ένα άλλο event, που δεν αποκλείεται να απασχολήσει κόσμο. Εκεί, που ο Κώστας είχε πάει στην τουαλέτα για να κάνει προφανώς ο, τι κάνουν όλοι οι άνθρωποι στο συγκεκριμένο μέρος, τον ακολουθεί η Αμαλία, η οποία τον ρώτησε απ' έξω: "Να μπω;". "Μπες" της απάντησε αυτός κι εκείνη άνοιξε την πόρτα. Το τι ακολούθησε και συνέβη στο χώρο που ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος, κανείς δεν το γνωρίζει. Οι εκδοχές είναι πολλές και ούτε θέλω να τις σκεφτώ καθώς το περιβάλλον του δωματίου δεν με εμπνέει καθόλου!