Ο Πεν έκανε την έκπληξη με τη Νέμκοβα!

25.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού το περιμέναμε (λέμε τώρα) κι από αλλού μας ήρθε. Ο Σον Πεν έκανε την έκπληξη και το Σάββατο εμφάνισε στο πάρτι του Τζον Έλτον τη νέα αγαπημένη του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού το περιμέναμε (λέμε τώρα) κι από αλλού μας ήρθε. Ο Σον Πεν έκανε την έκπληξη και το Σάββατο εμφάνισε στο πάρτι του Τζον Έλτον τη νέα αγαπημένη του. Και δεν είναι άλλη, από το εκρηκτικό μοντέλο Πέτρα Νέμκοβα, η οποία στο παρελθόν υπήρξε αγαπημένη του Τζέιμς Μπλαντ και του Μπρους Γουίλις.

Η σχέση αυτή είναι πολύ πρόσφατη, αλλά ο κατά τα άλλα χαμηλών τόνων Πέν, δεν είχε πρόβλημα να την πιάσει άλα μπρατσέτα και να πάρουν σβάρνα τα pre- Oscar πάρτι του Χόλιγουντ. Κι όπου πήγαινε το ζευγάρι εννοείται πως στρέφονταν πάνω τους όλα τα βλέμματα και οι περισσότεροι απορούσαν, αφού μέχρι το Σάββατο δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε με τη μορφή φήμης ο δεσμός τους.

Δύο μόλις μήνες έχουν περάσει από το διαζύγιο του Πεν με την Ρόμπιν Ράιτ, αλλά όπως φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός γρήγορα ξεπέρασε τον πόνο της διάλυσης του 11χρονου γάμου του. Τώρα, εδώ που τα λέμε, όταν βρίσκεις παρηγοριά στην αγκαλιά κοτζάμ Νέμκοβα, ε δε δυσκολεύεσαι και πολύ για να συνέλθεις. Για του λόγου το αληθές ο Σον και στα δύο πάρτι που βρέθηκε με τη νέα αγαπημένη του, δεν την άφησε λεπτό από κοντά του, ενώ ήταν τα μάλα περιποιητικός μαζί της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]