Έγκυες στο κόκκινο χαλί!

25.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτο τραπέζι στο κόκκινο χαλί έκλεισε φέτος ο πελαργός, αφού το εν λόγω πτηνό είχε την τιμητική του στα βραβεία Όσκαρ. Μετρούσα γκαστρωμένες το βράδυ της Κυριακής, αφού ως γνωστών αυτή την περίοδο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτο τραπέζι στο κόκκινο χαλί έκλεισε φέτος ο πελαργός, αφού το εν λόγω πτηνό είχε την τιμητική του στα βραβεία Όσκαρ. Μετρούσα γκαστρωμένες το βράδυ της Κυριακής, αφού ως γνωστών αυτή την περίοδο το μισό Χόλιγουντ είναι στα ιατρεία των γυναικολόγων. Και οι περισσότερες εξ’ αυτών δεν πτοήθηκαν από την βαβούρα και την ταλαιπωρία της τελετής, πατώντας περήφανες κι αγέρωχες το κόκκινο χαλί.

Υπ’ όψη περπάτησαν και 100 μέτρα - όσο δηλαδή είναι το μήκος του χαλιού - πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες τους, αλλά μπρος στα κάλλη της εγκυμονούσας σταρ, τι είναι ο πόνος και η κράμπα; Και που θα βρουν ξανά την ευκαιρία να ποζάρουν στο διάσημο κόκκινο χαλί ως επίδοξες και γλυκύτατες μέλλουσες μαμάδες; Πρώτη και καλύτερη πάτησε το χαλί η Κέιτ Μπλάνσετ και μπορεί εγώ η τηλεθεάτρια να αγχώθηκα που την είδα με την κοιλιά τούρλα να περνάει ανάμεσα στο πλήθος που ζητωκραύγαζε, τα φλας που είχαν πάρει φωτιά και τα τηλεοπτικά κανάλια να την τραβάνε μία από εδώ και μία από εκεί για να κάνει μία δήλωση, η ίδια μήτε που πτοήθηκε. Το ίδιο και το μωρό στην κοιλιά, που σύμφωνα με την ηθοποιό, όλη τη βραδιά κοιμόταν και δεν ενόχλησε τη μαμά.

Ούτε το άγχος αν θα κερδίσει το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου η μαμά του, δεν τον ξύπνησε. Αυτός είναι γιος... εκπαιδευμένος από έμβρυο! Άλλη μία έγκυος που πάτησε το χαλί ήταν η Τζέσικα Άλμπα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Η ηθοποιός συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, αλλά απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το πότε θα γεννήσει, ποιό είναι το φύλο του μωρού κι αν αυτό ταράχτηκε με την φασαρία, σε αντίθεση με το μωρό της Μπλάνσετ. Κι άφησα την καλύτερη έγκυο για το τέλος. Η Νικόλ Κίντμαν επίσης παραβρέθηκε στην τελετή - έδωσε και βραβείο - ενώ η μαύρη στενή τουαλέτα αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, κλείνοντας το στόμα εκείνων που σε κάθε εμφάνιση της «ψάχνουν» να βρουν την κοιλιά της.

Η Κίντμαν ακόμη και ως έγκυος δεν έχασε την κομψότητα της και γι ακόμη μία φορά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιά των Όσκαρ. Πάντως, αυτή η «baby boom» κατάσταση που επικρατεί στο Χόλιγουντ δεν πέρασε ασχολίαστη από τον παρουσιαστή των βραβείων, Τζον Στιούαρτ, ο οποίος έδωσε... βραβείο - μωρό. Υποψήφιες ήταν η Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέσικα Άλμπα και Νικόλ Κιντμαν, αλλά το «μωρό πήρε η... Αντζελίνα Τζολί»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]