Τι συμβαίνει με Μακρυπούλια - Λάτσιο;

17.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες ότι Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννης Λάτσιος θα είναι (αν δεν έχουν ήδη γίνει) το επόμενο hot ζεύγος της showbiz. Το ένα μετά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες ότι Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννης Λάτσιος θα είναι (αν δεν έχουν ήδη γίνει) το επόμενο hot ζεύγος της showbiz. Το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα επιμένει και λέει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους και για του λόγου το αληθές, μας παραπέμπουν στο τηλεοπτικό «φλερτ» που έχει αναπτυχθεί. Και μεταξύ μας, στα τελευταία Live παίζει ένα... πινγκ πονγκ ατάκας με γέλια και βλέμματα. Που λίγο πονηρούλης να είσαι, ίσα που το παρεξηγείς.

Και φαίνεται ότι κάτι τέτοιο συνέβη, αφού πολλοί μιλούν για τα ύποπτα βλέμματα και πονηρά γελάκια του κριτή/διευθυντή και της παρουσιάστριας. Ωστόσο, η Ζέτα επιστρέφοντας από την Κρήτη διέψευσε κατηγορηματικά (μάλιστα ήτο και νευριασμένη) με όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνη και τον Λάτσιο. Ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική, απλά είναι καλή και αρμονική. Και θεωρεί αστεία όλα τα υπόλοιπα.

Πάντως, τα δημοσιεύματα δεν επηρέασαν τη σχέση τους και στο τελευταίο Live είχαν και πάλι μία άνεση μεταξύ τους. Αλλά και με τους υπόλοιπους κριτές άνετη είναι η Μακρυπούλια. Τώρα αγαπημένε μου, αν στην περίπτωση τους ισχύει το all time classic.. «Όπου υπάρχει καπνός...» θα αποδειχθεί στην πορεία. Για αρχή, όμως, έχει και το ενδιαφέρον του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάθονται να δουν το «Dancing with the stars» μπας και διαπιστώσουν τίποτε... ύποπτο μεταξύ τους. Μια χαρά διαφήμιση, με λίγα λόγια.