Φουντώνουν οι φήμες, σαρώνει το Dancing!

17.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όσο οι φήμες περί ειδυλλίου της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Γιάννη Λάτσιο φουντώνουν, τόσο θα ανεβαίνουν τα νούμερα του Dancing with the stars. Γιατί πώς να το κάνουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσο οι φήμες περί ειδυλλίου της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Γιάννη Λάτσιο φουντώνουν, τόσο θα ανεβαίνουν τα νούμερα του Dancing with the stars. Γιατί πώς να το κάνουμε; Ο κόσμος ψοφάει να παρακολουθεί έρωτες τη στιγμή που γεννιούνται. Κι αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, στο πλατό του Dancing γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας Λάτσιου - Μακρυπούλια. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Όσοι περίεργοι, στρωνόμαστε Κυριακή βράδυ στον καναπέ και με προσοχή (μήπως και μας ξεφύγει κάνα βλέμμα) παρατηρούμε αντιδράσεις, κινήσεις, βλέμματα, γελάκια. Έτσι, αυτή την Κυριακή το talent show χορού του ΑΝΤ1 έφτασε να κάνει μέχρι 46% τηλεθέαση. Και χωρίς να θέλω να είμαι καχύποπτη, ετοιμάσου αγαπημένε μου στα επόμενα Live να δώσει και άλλα δεκάρια ο Λάτσιος, έτσι για να κάνει το χατίρι στην συμπάθεια του, την Ζέτα. «Δωράκια».

Και για να μην αδικώ την Ευγενία Μανωλίδου, που φαντάζομαι ότι θα έχει πέσει στα πατώματα από τη στεναχώρια που άλλοι πάνε να της κλέψουν τη δόξα στο παιγνίδι, βοηθάει και αυτή με τον τρόπο της να ανέβει η τηλεθέαση. Και για του λόγου το αληθές, στο live της Κυριακής χόρεψε σάμπα με κοντό και αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μη σου πω ότι προβλέπω στα επόμενα να χορεύει... «Με ένα σούπερ μίνι, διάφανο και ροζ μπικίνι».