Επιστρέφει την Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη!

29.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο πρώτο παιδί έμεινε δύο μήνες εκτός πλατό, στο δεύτερο 40 μέρες, στο τρίτο ένα μήνα, ε στο τέταρτο η Ελένη Μενεγάκη θα γυρίσει στην εκπομπή, μόλις βγει από το μαιευτήριο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο πρώτο παιδί έμεινε δύο μήνες εκτός πλατό, στο δεύτερο 40 μέρες, στο τρίτο ένα μήνα, ε στο τέταρτο η Ελένη Μενεγάκη θα γυρίσει στην εκπομπή, μόλις βγει από το μαιευτήριο! Ένα μήνα μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, η Ελένη επιστρέφει μετά Βαΐων και Κλάδων στον «Καφέ» με σκοπό πάρει και πάλι την πρωτιά.

Δε λέω, οι αντικαταστάτες της, Ναταλία Γερμανού, Φώτης Σεγουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου τα πήγαν καλά, αλλά η πρώτη θέση όλο αυτό το διάστημα είχε «καπαρωθεί» από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί, δεν ενδείκνυνται για πειράματα. Εξάλλου, η Ελένη νιώθει έτοιμη για την επιστροφή της και τον ένα μήνα που έλειπε, δεν έχασε επαφή με τους συνεργάτες της.

Μιλούσε συνέχεια μαζί τους, συζητούσαν τα θέματα και την Δευτέρα στις 3 Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη επιστροφή. Έχω μεγάλη αγωνία για το back της Ελένης. Και που να δεις τι αγωνία έχουν οι αντίπαλοί τους, οι οποίοι άμα τη απουσία της παρουσιάστριας, είδαν τα νούμερα τους να ανεβαίνουν.