"Έκλεψε" η Σάσα τον Πάρη από την Ελονώρα;

03.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πες μου τώρα ότι είναι αλήθεια αυτό, να τρελαθώ. Ο Πάρης Κασιδόκωστας βγαίνει με την Σάσα Μπάστα; Γκλουγκ. Να είσαι η Ελεονώρα Μελέτη και να ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πες μου τώρα ότι είναι αλήθεια αυτό, να τρελαθώ. Ο Πάρης Κασιδόκωστας βγαίνει με την Σάσα Μπάστα; Γκλουγκ. Να είσαι η Ελεονώρα Μελέτη και να ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς. Καλά, δεν το συζητώ να είσαι η μητέρα του Πάρη και να μαθαίνεις ότι ο γιος σου μετά την Πάρις Χίλτον πέφτει στην αγκαλιά της Μπάστα. Αυτό είναι ένα... real δράμα της μάνας!

Άκουγα την Σάσα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη να αφήνει υπονοούμενα ότι κάτι συμβαίνει με τον γιο της Μαριάνας Λάτση, αλλά είπα ότι χιουμοριστική εκπομπή είναι, πλάκα με κάνουνε. Αλλά τώρα, μαθαίνω και διαβάζω ότι όντως συμβαίνει κάτι ανάμεσα τους και πως οι δύο νέοι έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό. Η γνωριμία τους έγινε σε γνωστό κλαμπ, όπου βρέθηκαν σε κοινή παρέα και υποθέτω ότι ένιωσαν μία... κεραυνοβόλα έλξη.

Μάλιστα, την ίδια μέρα στην ίδια παρέα βρέθηκε και η Ελονώρα για την οποία έλεγαν ότι είναι ο νέος έρωτα του ωραίου Πάρη. Αλλά φευ, σύμφωνα με την Μπάστα ποτέ δεν είχαν κάτι, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνη έφερε τον Πάρη στην παρέα της Ελεονώρας τη βραδιά που τραβήχτηκαν οι περίφημες φωτογραφίες, που έδειχναν γόνο Λάτση και οικοδέσποινα «Πρωινού Καφέ» σε τρυφερές και διαχυτικές στιγμές. Αγκαλίτσες και φιλάκιαααα.

Μισό να κουνήσω το κεφάλι μου, διότι μπλόκαρε. Εξάλλου, ποτέ δεν μπορούσα να κατανοήσω αυτά τα πολύπλοκα. Και η συγκεκριμένη ιστορία είναι τα μάλα πολύπλοκη. Ένας άνδρας δυο γυναίκες. Τώρα, όλα αυτά θες να είναι αλήθεια;