Χώρισαν Τζολί - Θόρτον;

20.06.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, εκεί που είπαν στο μακρινό Χόλιγουντ "Αντε πέρασε η επιδημία διαζυγίων που χτύπησε την περιοχή μας σαν τον περονόσπορο" ήρθαν τα νέα περί χωρισμού της Αντζελίνα Τζολί και του Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Εκεί που είπαν στο μακρινό Χόλιγουντ "Αντε πέρασε η επιδημία διαζυγίων που χτύπησε την περιοχή μας σαν τον περονόσπορο" ήρθαν τα νέα περί χωρισμού της Αντζελίνα Τζολί και του Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά και να έχει βάλει μπρος τις διαδικασίες διαζυγίου. Το "goodbye" απ΄ ότι ακούγεται ειπώθηκε λίγες μέρες μετά την υιοθεσία του μωρού από την Καμπότζη.

Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους παραμένει άγνωστος, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έπεσαν από τα σύννεφα σαν πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα. Βλέπεις, το εν λόγω ζευγάρι, όπου βρισκόταν κι όπου καθόταν διακήρυττε τον έρωτα του, υπενθυμίζοντας μας κάθε φορά πόσο τάλε κουάλε είναι στο σεξ. Ασε που είχαμε μάθει απ΄ έξω όλα τα φετίχ και τις στάσεις που αρέσκονταν να παίρνουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Στην όλη τους ευτυχία να προσθέσουμε και την υιοθεσία του μικρού αγοριού, όπου εκεί πλέον το είχαμε σιγουρέψει...αυτοί δεν θα χωρίσουν ποτέ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο εκπρόσωπος του ζευγαριού διαψεύδει τα περί διαζυγίου, υποστηρίζοντας πως η Αντζελίνα και ο Μπίλι είναι ακόμη μαζί. Η βρετανική εφημερίδα, όμως, "Daily star" που έβγαλε πρώτη την "είδηση" φιλοξενεί δηλώσεις της Τζολί, η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός. Ασε που λέγεται πως αυτό τον καιρό εκείνος βρίσκεται στο Μέμφις για την ηχογράφηση του νέου του δίσκου, ενώ εκείνη έχει φύγει από το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς και μένει σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.