Το παιδί της Χάρλεϊ είναι του Μπινγκ

20.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το ερώτημα "Τίνος είναι το παιδί της Λιζ Χάρλεϊ" που μας απασχόλησε τη χρονιά αυτή και που προβλημάτισε έντονα τα σαλόνια του Χόλιγουντ επιτέλους απαντήθηκε. Ο μικρός είναι στην κυριολεξία το νέο αίμα της μεγάλης οικογένειας των Μπινγκ,αφού ο πολυεκατομμυριούχους Στήβεν είναι ο φυσικός πατέρας του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ερώτημα "Τίνος είναι το παιδί της Λιζ Χάρλεϊ" που μας απασχόλησε τη χρονιά αυτή και που προβλημάτισε έντονα τα σαλόνια του Χόλιγουντ επιτέλους απαντήθηκε. Ο μικρός είναι στην κυριολεξία το νέο αίμα της μεγάλης οικογένειας των Μπινγκ, αφού ο πολυεκατομμυριούχους Στήβεν είναι ο φυσικός πατέρας του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA βγήκαν και κατατέθηκαν επίσημα στο δικαστήριο Οικογενειακών Υποθέσεων στο Λονδίνο, παρουσία των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Λιζ ένιωσε μια μεγάλη ανακούφιση, ενώ...δηλώνει έτοιμη να βγει στους δρόμους της Αγγλίας και της Αμερικής με το γιο της παραμάσχαλα να βροντοφωνάξει την τιμιότητα της. Βλέπεις, από τη μέρα που ανακοίνωσε στον πρώην αγαπημένο της ότι περιμένει το παιδί του, εκείνος αμφισβήτησε τα πάντα φορτώνοντας το παιδί πότε στον butcher (κρεοπώλη) της γειτονιάς, πότε στον gardener (κηπουρό) της έπαυλής του και πότε στον Χιου Γκραντ. Μόνο στην Πάμελα Αντερσον δεν έτυχε να το χρεώσει, που την περίοδο εκείνη οι δύο γυναίκες ήσαν αυτοκόλλητες.

Η Λιζ - στα σοβαρά τώρα - δεν έχει βγει επίσημα να μιλήσει για το θέμα. Για να πάρει το μωρό, όμως και να το τρίψει στη μούρη του Στήβεν, δε το νομίζω μια και είναι...μάνα. Πάντως, τη διατροφή που δικαιούται να πάρει, θα τη διεκδικήσει με το αζημίωτο, αφού πρέπει να βγάλει το άχτι της. Η πλευρά του γνωστού παραγωγού, σαν έμαθε τα αποτελέσματα αντέδρασε με πλήρη φυσικότητα καθώς τώρα που βεβαιώθηκε για την πατρότητα, μπορεί να...πανηγυρίσει που τον έκανε ο Θεός καρπερό. Όπως δήλωσε η δικηγόρος του, ο ίδιος σκοπεύει να αναγνωρίσει το παιδί, να του δώσει το βαρύ σαν ιστορία επίθετο Μπινγκ και να σταθεί στο πλευρό του μικρού Ντάμιαν ως σωστός πατέρας. Τι άποψη έχει περί αυτού η Λιζ, επίσης δεν το γνωρίζω, αλλά δε νομίζω να έχει και μεγάλο πρόβλημα. Κι ας της αμφισβήτησε ο κύριος αυτός την...τιμιότητα της.