Η πανηγυρική επιστροφή της Μενεγάκη!

04.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γκρέμισαν» τα τείχη την Δευτέρα στην Κάτζα κατά την υποδοχή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία επέστρεψε στον «Θρόνο» της με όλες τις τιμές και δόξες που αρμόζουν σε μία... Βασίλισσα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γκρέμισαν» τα τείχη την Δευτέρα στην Κάτζα για  την υποδοχή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία επέστρεψε στον «Θρόνο» της με όλες τις τιμές και δόξες που αρμόζουν σε μία... Βασίλισσα. Ένα χρόνο να έλειπε η Ελένη από τον «Καφέ» τέτοιος ενθουσιασμός για την επιστροφή δεν θα υπήρχε. Ποιον να πιάσω και ποιον να αφήσω. Να μιλήσω για τους συνεργάτες της που την υποδέχτηκαν ωσάν την... απελευθερώτρια; Να μιλήσω για τους ανθρώπους του Alpha; Κι άντε οι τελευταίοι δικαιολογούνται, αφού πλέον θα βλέπουν τα νούμερα να ανεβαίνουν. Πάλι με μήνα με καιρούς, πάλι δικιά τους είναι η πρωινή ζώνη.

Οι συνεργάτες, όμως, της Μενεγάκη γιατί τόση χαρά; Δεν πέρασαν καλά με τη Ναταλία Γερμανού, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου; Καταναγκαστικά έργα τους έβαζαν να κάνουν; Αυτά βλέπουν όλοι κι άντε μετά να βρεθεί άνθρωπος - εθελοντής να εξυπηρετήσει την Ελένη στην τέταρτη γέννα. Η Ελένη, πάντως, δεν είναι ανυποχρέωτη και μέσα στο πανηγυρικό κλίμα της «απελευθέρωσης» ευχαρίστησε τους προσωρινούς αντικαταστάτες της.

Το κλίμα ευφορίας «κόλλησε» και τα μηχανάκια της AGB, όπου το πρωί της Δευτέρας έκαναν τρελό πάρτι με τον «Καφέ» της Ελένης να χτυπάει ακόμη και 31% τηλεθέαση. Λίγο η περιέργεια του κόσμου να δει την επιστροφή της λεχώνας, λίγο η έλλειψη, λίγο οι γνωστές απορίες της, η Μενεγάκη έκανε 27,2% αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους υπόλοιπους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]