Ήταν σίγουρα έγκυος η Ελένη;

04.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη στον «Καφέ» της και ήταν πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ, ενώ δεν φαινόταν ότι η γυναίκα αυτή πριν ένα μήνα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη στον «Καφέ» της και ήταν πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ, ενώ δεν φαινόταν ότι η γυναίκα αυτή πριν ένα μήνα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Πάρε μία κοινή θνητή (να έχει γεννήσει και αυτή το τρίτο παιδί) και κάνε ένα crash test λεχώνων. Άσε, δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Είναι να βλέπεις την Ελένη και να σε πιάνει μελαγχολία.

Αδυνατισμένη, όμορφη, με την κοιλιά σχεδόν πλάκα και τα κιλά να έχουν φύγει από πάνω της. Κι έχεις την παρουσιάστρια να παίζει με τον πόνο της «θνητής» λεχώνας, λέγοντας ότι συνέχιζε να τρώει ακόμη και μετά τη γέννα, ενώ έκανε δίαιτα μόνο την τελευταία εβδομάδα πριν επιστρέψει στην εκπομπή. Η ίδια υποστηρίζει ότι έχασε έξι κιλά με την γέννα και τώρα της έχουν μείνει κάποια, που πρέπει να τα χάσει. Αλλά δυσκολεύεται, γιατί πεινάει πολύ.
Δεν μπορώ να συνεχίσω, με πιάνει απογοήτευση. Γενικά, η Ελένη μιλούσε συνέχεια για φαγητό, αποκαλύπτοντας πως ακόμη και την ώρα που γεννούσε, πεινούσε. Από την τόση κουβέντα για φαΐ, μου άνοιξε η όρεξη πρωινιάτικα (θυμήθηκα και τις παλιές καλές στιγμές με την έγκυο Μενεγάκη), αλλά βλέποντας τη σιλουέτα της αρκέστηκα... αυτή να πεινάει κι εγώ να χορταίνω. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω πως η καλύτερη λεχώνα για εμάς τις «θνητές» είναι η Αννίτα Πάνια. Την βλέπεις και δεν αγχώνεσαι καθόλου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]