Παντρεύεται η Ράνια Θρασκιά!

06.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν. Εσύ που μου 'ταζες τον ουρανό, τ' αστέρια τώρα στο γάμο σου με θες να 'μαι παρόν".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν. Εσύ που μου 'ταζες τον ουρανό, τ' αστέρια τώρα στο γάμο σου με θες να 'μαι παρόν. Το προσκλητήριο κοιτάζω κι ένα δάκρυ αργοκυλάει απ' τα μάτια μου καυτό. Που πήγε Θεέ μου η μεγάλη σου αγάπη πως 'γιναν μίσος τα χιλιάδες σ' αγαπώ». Εικόνα μου έρχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη στιγμή που θα κρατάει στα χέρια του το προσκλητήριο του γάμου της Ράνιας Θρασκιά και η μουσική θα παίζει στο διαπασών το all time classic άσμα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου για τον «πονεμένο πρώην».

Εμ, εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις πως η μέχρι πρόσφατα πρώην σου και αγαπημένη για κάμποσα χρόνια παντρεύεται έναν άλλον και μάλιστα σε χρόνο dt. Εδώ, εμένα μου ήρθε ντουβρουτζάς όταν διάβασα σε δημοσίευμα περιοδικού ότι η Ράνια πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Ανδρέα Φωτόπουλο. Το ζευγάρι, αν και είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, τα μίλησε, τα βρήκε και συμφώνησε να ανέβει στις αρχές του καλοκαιριού τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν κιόλας ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου, ενώ ήδη έκλεισαν και το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο, στο ιδιωτικό εκκλησάκι γνωστού μαγαζιού στην Βουλιαγμένη. Μέχρι και φωτογραφίες υπήρχαν από τη μέρα που το ζευγάρι είχε πάει για να κανονίσει τα του γάμου. Η Θρασκιά γνώρισε τον οδοντίατρο στις αρχές του Οκτωβρίου και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος, ενώ η περιπέτεια υγείας που πέρασε η παρουσιάστρια τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Τα νέα του γάμου χαροποίησαν τους δικούς τους ανθρώπους, αν και αποτέλεσαν έκπληξη για πολλούς καθότι ήταν λίγο νωρίς. Αλλά έτσι είναι.... στη βράση κολλάει το σίδερο!