"Όχι άλλο Πασχάλη"!

07.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν αντέχω να βλέπω άλλο Πασχάλη και Αλίκη, σύζυγος αυτού, να μιλάνε - για την ακρίβεια, μιλάει η κυρία του κυρίου - για την οικογενειακή τους ευτυχία, πόσο αγαπημένοι είναι, πως δεν τους επηρέασε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν αντέχω να βλέπω άλλο Πασχάλη και Αλίκη, σύζυγος αυτού, να μιλάνε - για την ακρίβεια, μιλάει η κυρία του κυρίου - για την οικογενειακή τους ευτυχία, πόσο αγαπημένοι είναι, πως δεν τους επηρέασε το «στιγμιαίο λάθος» του αοιδού και πως δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουν. Πού να χτυπάμε τον ποπό μας κάτω, όλοι εμείς που θέλουμε «τις όμορφες οικογένειες, όμορφα να καταστρέφονται».

Όποιο κανάλι κι αν βάλω, σε όποια εκπομπή κι αν σταθώ, από το πρωί ίσα με το βράδυ, θα έχει κι ένα νεότερο από το ευτυχισμένο ζεύγος. Και την Αλίκη Αρβανιτίδη να κάνει κεφαλοκλείδωμα αγάπης ?-και μόνο τέτοιας - στον σύζυγο και να διατυμπανίζει παντού πως δεν πρόκειται να τον αφήσει ποτέ. Βασικά, έχω καταλάβει πως η σύζυγος το λέει στη νύφη για να το ακούσει η πεθερά (δηλαδή η μητέρα του «στιγμιαίου λάθους»), αλλά με το απειλητικό της ύφος νιώθω ότι απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες. Σου λέει, όλο και κάποιας η όρεξη θα ανοίξει μετά την αποκάλυψη ότι του Πασχάλη αρκεί μία στιγμή!

Τέλος πάντων. Επανέρχομαι στο δράμα μου, που δεν είναι άλλο από τη συνεχή προβολή του ζεύγους. Κι εκεί που έλεγα ότι μόνο στην τηλεόραση τους βλέπω και ακούω, τσουπ ανοίγω ένα περιοδικό και βλέπω τον αοιδό να μιλάει για το θέμα. Το καλό εδώ, είναι ότι μιλάει μόνος του. Και τι λέει; Τα βράδια κοιμάται ήσυχος, δεν έχει τύψεις, ενώ συνεχίζει να έχει αμφιβολίες ότι το παιδί είναι δικό του και δεν αποκλείεται να το αποδείξει κιόλας. Να το δούμε κι αυτό, γιατί όχι; Εδώ τον είδαμε με μία ευθεία βολή να ρίχνει τον πελαργό κάτω. Ο Πασχάλης αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν τρώει παντόφλα κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Τον πιστεύω. Η παντόφλα πρέπει να «δίνεται» σαν την αντιβίωση. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ για να έχει αποτέλεσμα!