Τι είπε η Τατιάνα για τον Θεοφάνους;

18.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο Γιώργος Θεοφάνους πέρασε από γενεές δεκατέσσερις την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας διάφορα απίστευτα. Μιλάμε για φοβερή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο Γιώργος Θεοφάνους πέρασε από γενεές δεκατέσσερις την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας διάφορα απίστευτα. Μιλάμε για φοβερή επίθεση, που όλοι περιμέναμε (και φαινόταν λογικό) να μη μείνει αναπάντητη από την παρουσιάστρια. Αλλά οι μέρες περνούσαν και η «Τατι» μία απάντηση (τατιανική) δεν την έδινε.

Κι εκεί που είχαμε ξεχάσει το θέμα (μεσολάβησαν πολλά άλλα στο μεταξύ) πηγαίνει η Στεφανίδου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου κι εκείνος που ψοφάει για τέτοια στόρι, πήγε την κουβέντα εκεί. Αλλά λογάριαζε χωρίς την Τατιάνα, η οποία απέφυγε κάθε είδους ξεκατίνιασμα. Εξάλλου, το είπε ξεκάθαρα: «Δεν θέλω να απαντήσω στις επιθέσεις που δέχομαι. Αυτή την αρνητική στάση και το ξεκατίνιασμα δεν το θέλω». Φαντάζομαι τα μούτρα του Ανδρέα να πέφτουν στο πάτωμα από την απογοήτευση.

Μάλιστα, η Τατιάνα δήλωσε ότι ήταν τεράστιο λάθος που απάντησε στην πρώτη επίθεση του Θεοφάνους, όταν είχε πάει καλεσμένη στους ΚαραμεροΧαριτάτους και είχε πει ότι ο συνθέτης έχει τα θέματά του. και τα σχόλια αυτά υπήρξαν αφορμή να απαντήσει εκείνος σκληρά στην περίφημη συνέντευξη του. Η Στεφανίδου αρνήθηκε ότι βγήκε τότε στην εκπομπή αποκλειστικά για να απαντήσει στον Θεοφάνους, απλά ρωτήθηκε κι έκανε ένα σχόλιο διάρκειας 20 δευτερολέπτων το οποίο πήραν οι άλλες εκπομπές και για μία εβδομάδα το αναπαρήγαγαν. Γι αυτό, από δω και πέρα (που το πάθημα τής έγινε μάθημα) δεν πρόκειται να ξαναπεί τίποτε.