Ποιος έφερε κοντά Κοκκίνου - Βασιλειάδη;

19.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο πριν την έκδοση του διαζυγίου κι ενώ τα δημοσιεύματα τους θέλουν στα μαχαίρια, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έσμιξαν ξανά. Κανονικά, η είδηση αυτή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο πριν την έκδοση του διαζυγίου κι ενώ τα δημοσιεύματα τους θέλουν στα μαχαίρια, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έσμιξαν ξανά. Κανονικά, η είδηση αυτή θα έπρεπε να μας συνταράξει και θα ήταν ευχή της Ελένης Μενεγάκη να ίσχυε κάτι τέτοιο, αφού όλοι θα ασχολούνταν με την «επανασύνδεση» της Κοκκίνου και ουχί με τις φωτογραφίες της από το περίφημο πλέον ουζερί της Νέας Μάκρης με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αλλά το σμίξιμο του πρώην ζεύγους ήτο προσωρινό κι έγινε για χάρη του γιου τους, Αλέξανδρου. Ο μικρός πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια και η Έλλη διοργάνωσε ένα πάρτι στον κήπο του νέου της σπιτιού στη Βούλα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή ο πατέρας του, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο νέο σπιτικό της αοιδού. Αν έπεσε σχόλιο κι αν της ευχήθηκε «καλορίζικα» δεν το γνωρίζουμε. Τα δημοσιεύματα, όμως, θέλουν να υπήρξε μία αμηχανία μεταξύ τους τα πρώτα λεπτά. Μετά ο πάγος έσπασε και οι δυο τους έδειχναν μία σχετική άνεση.