Εγκυος η Μενεγάκη!

08.07.2002
Αγαπημένη μου Ευτυχία, Με χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει επιτέλους μάνα! Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε έξι περίπου μήνες θα φέρει στο φως το πρώτο της παιδί.
Αγαπημένη μου Ευτυχία,


Με χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει επιτέλους μάνα! Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε έξι περίπου μήνες θα φέρει στο φως το πρώτο της παιδί.

Το χαρμόσυνο γεγονός δεν προβληματίζει καθόλου τους κόλπους του Αντ1?το αντίθετο μάλιστα. Οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι σίγουροι ο Πρωινός Καφές θα σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης γιατί σίγουρα οι απανταχού θαυμαστές της Ελενίτσας θα έχουν την περιέργεια να την δουν και την απολαύσουν διπλή! Αλλωστε μη ξεχνάς ότι οι τηλεπαρουσιάστριες μαμάδες είναι πολύ της μόδας (βλέπε Μαρία Μπακοδήμου).

Για την ώρα πάντως η Ελένη κάνει ηλιοθεραπεία -που άλλού;- στην Μύκονο μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και στη συνέχεια θα πάνε στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική για να περάσουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού.