Ο Πάρης πουλάει το σπίτι του!

12.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πωλείται, όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο». Καλά όσο κι όσο δεν το δίνει, αλλά φορτωμένο με αναμνήσεις (βλέπε Πάρις Χίλτον)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πωλείται, όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο». Καλά όσο κι όσο δεν το δίνει, αλλά φορτωμένο με αναμνήσεις (βλέπε Πάρις Χίλτον) είναι το σπίτι του Πάρη Κασιδόκωστα στο Λος Άντζελες, στο οποίο έχει βάλει πωλητήριο εδώ και λίγες μέρες. Δεκαπέντε ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια πουλάει το σπίτι ο Πάρης, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αμερική και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Υπό άλλες συνθήκες, θα λέγαμε κι ένα «γιούπι γιούπι για» για την απόφαση του γνωστού γόνου, αλλά τώρα αφήνουμε άλλες να χαρούν, που θα τον έχουν μόνιμα κοντά τους. Τυχερή η Σάσα Μπάστα, αν και οι φήμες τελευταία θέλουν τον σύντομο δεσμό τους να λήγει άδοξα λόγω παρέμβασης των μεγάλων δυνάμεων.

Η Σάσα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και κάτι μου λέει ότι δεν θα το κάνει, διότι σύμφωνα με δημοσίευμα ο Πάρης είναι εκνευρισμένος με την Μπάστα, επειδή αυτή δεν... μπάσταξε κι έκανε ψιλό - βούκινο το δεσμό τους. Τώρα, τι ισχύει απ’ όλα αυτά, θα σε γελάσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γιος της Μαριάννας Λάτση πουλάει το σπίτι του κι όποιος πιστός αγοραστής, ας προσέλθει.