Τρίζει ο "θρόνος" της Ελεονώρας!

11.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουνε και ακόμα πιο πολλά κρατς κρουτς ακούγονται κατά Μαρούσι μεριά». Αλλά εσύ μη σκιάζεσαι. Ο «θρόνος» της Ελεονώρας Μελέτη είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουνε και ακόμα πιο πολλά κρατς κρουτς ακούγονται κατά Μαρούσι μεριά». Αλλά εσύ μη σκιάζεσαι. Ο «θρόνος» της Ελεονώρας Μελέτη είναι που τον τελευταίο καιρό τρίζει επικίνδυνα και δεν το κόβω να αντέχει για πολύ καιρό το βάρος της «πριγκίπισσας». Αυτό πιστεύουν και πολλοί άλλοι, που βλέπουν τα πράγματα για την Ελεονώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Τον τελευταίο καιρό ο «Πρωινός Καφές» πηγαίνει πολύ άσχημα και για του λόγου το αληθές, την περασμένη εβδομάδα, έφθασε να κάνει νούμερα ακόμη και 6%, ενώ μία μέρα είχε μέσο όρο τηλεθέασης 10%. Ποσοστά πρωτόγνωρα για τη συγκεκριμένη ζώνη του ΑΝΤ1, αφού όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει ο «Καφές» από εποχή Ρούλας Κορομηλά, Ελένης Μενεγάκη, ακόμη και τις δύο εβδομάδες που ήταν αντικαταστάτρια της Μελέτη η Λίτσα Πατέρα, δεν είχε πιάσει τόσο πάτο.

Κι όσο βλέπουν τον ΑΝΤ1 την πτώση της Ελεονώρας, αλλά και την αδυναμία της να προσεγγίσει το νεανικό κοινό, τόσο τρίζει ο «θρόνος» της. Και μέσα σε όλα αυτά, σκάει η φήμη ότι στο Μαρούσι θέλουν σαν τρελοί την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα της δίνουν τον ουρανό με τα άστρα για τη μεγάλη επιστροφή. Η Μελέτη προσπαθεί να μη δίνει σημασία στα σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτή τη φορά πολλοί επιμένουν ότι είναι η τελευταία χρονιά που σερβίρει καφέ, ενώ οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ψάχνουν κι άλλες λύσεις, σε περίπτωση που η Ελένη δεν επιστρέψει. Και η πρώτη που ακούγεται είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία το Σαββατοκύριακο είναι πρώτη απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο.