Πλουμιστό μέντιουμ προβλέπει αποτυχία της Καλομοίρας!

12.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άσε με κι από χθες που άκουσα το Νίκο Χορταρέα να κάνει τις προβλέψεις του για την Γιουροβίζιον με έχει πιάσει μια στεναχώρια μα μια στεναχώρια που δεν περιγράφεται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άσε με κι από χθες που άκουσα το Νίκο Χορταρέα να κάνει τις προβλέψεις του για την Γιουροβίζιον με έχει πιάσει μια στεναχώρια μα μια στεναχώρια που δεν περιγράφεται. Η Καλομοίρα θα πιάσει πάτο στον διαγωνισμό κι αν καταφέρει να μπει στην τελική 20άδα, να τρυπήσεις του Χορταρέα τη μύτη. Τέτοια αποτυχία μιλάμε ότι προέβλεψε το πλουμιστό μέντιουμ.

Μήπως, να μην τη στείλουμε τελικά; Αν είναι να γνωρίσουμε τέτοια ήττα να το αφήσουμε καλύτερα. Θα μου πεις «και να μην πάμε καθόλου φέτος; Κρίμα κι άδικο δεν είναι για την ΕΡΤ, που επενδύει τόσα πολλά στον εν λόγω διαγωνισμό»; Ας στείλουμε την Χρύσπα. Και γιατί να μη στείλουμε τον Μαρτάκη; Όχι, να ξαναστείλουμε τον Sakis. Αφήνω την κολοκυθιά, διότι το μέντιουμ Χορταρέας ήταν σαφής. Αν είχαμε στείλει την Χρύσπα στο Βελιγράδι, θα είχαμε καλύτερη τύχη.

Για τον Μαρτάκη δεν είπε κάτι. Εξάλλου, γι αυτόν είχε προβλέψει η Μαρία Παπαπέτρος. Βλέπω μία σύγχυση των μέντιουμ ή μου φαίνεται; Για την Καλομοίρα δεν θα προβλέψει κανείς κάτι καλό; Παρακαλώ, να τοποθετηθεί και ο Πητ Παπαδάκος. Πάντως, εμένα δεν σου κρύβω ότι με τάραξε η πρόβλεψη του Χορταρέα. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Κι αν βγει αληθινός, από του χρόνου θα στέλνω sms κατόπιν συμβουλής από μέντιουμ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]