Ο Καρβέλας πήρε το ρόπαλο!

12.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το ρόπαλο του μπέιζμπολ που κουβαλάει συνεχώς μαζί του ο Νίκος Καρβέλας; Δεν υπάρχει φωτογραφία του εν λόγω που να δω και μαζί του να μην έχει το ρόπαλο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το ρόπαλο του μπέιζμπολ που κουβαλάει συνεχώς μαζί του ο Νίκος Καρβέλας; Δεν υπάρχει φωτογραφία του εν λόγω που να δω και μαζί του να μην έχει το ρόπαλο. Πότε το κρατάει στα χέρια του και πότε το έχει στο καρότσι του μωρού. Μήπως έχει πολλά αδέσποτα σκυλιά στον Διόνυσο και το κρατάει για καλού κακού; Ή μήπως το κουβαλάει για να κρατάει μακριά τους παπαράτσι, που άπαξ και βγει μια οικογενειακή βόλτα με την Αννίτα Πάνια και τον γιο τους, αυτοί το έχουν μάθει πρώτοι;

Εγώ πάντως στη θέση των παπαράτσι θα κρατούσα μία πισινή. Ξέρεις πόσο τσούζει η ροπαλιά; Μπρρρρ. Κατά τα άλλα, Καρβέλας και Πάνια συχνά πυκνά βγαίνουν περίπτερο με τον δύο μηνών γιο τους, αλλά οι οικογενειακές στιγμές αυτού του ζευγαριού ουδεμία σχέση έχουν με αυτές των Brangelina, των Μπέκαμ ακόμη και της Δέσποινας Βανδή με το Ντέμη Νικολαϊδη.

Γυαλίζει το μάτι τους με το που βλέπουν φωτογράφο στα πέριξ, ενώ σε μία παλαιότερη βόλτα τους, που ήταν εκεί τηλεοπτική κάμερα ο Καρβέλας κουνούσε το ρόπαλο του όλο νόημα. Γυαλισμένο, γυαλισμένο το είχε. Η, δε, Αννίτα είχε ρίξει υποτιμητικά μία χλέπα κι όλοι καταλάβαμε ότι αυτό το ζευγάρι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα της showbiz. Και δεν τους αρέσουν οι «κλασικές» και «τυχαίες» οικογενειακές βόλτες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]