Η "περιφρόνηση" του Πιτ για την Ανιστον!

14.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν για την Τζένιφερ Άνιστον μετά την αποκάλυψη του Μπραντ Πιτ ότι ο γάμος τους είχε προβλήματα μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες, ενώ ο ίδιος ένιωθε μια περιφρόνηση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια πέφτουν για την Τζένιφερ Άνιστον μετά την αποκάλυψη του Μπραντ Πιτ ότι ο γάμος τους είχε προβλήματα μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες, ενώ ο ίδιος ένιωθε μια περιφρόνηση να την πω; Απαξίωση να την πω; Αηδία να την πω; Για την πρώην σύζυγό του. Βέβαια, ο Μπραντ είναι τα μάλα ευαίσθητο παιδί και πολύ κύριος για να βγει φόρα παρτίδα και να πει: «Ένιωθα despise (=περιφρόνηση) για την Άνιστον».

Τα είπε γι’ αυτόν ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Παιγνίδι κατασκόπων», Omid Djalili. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν λίγο μετά τον γάμο του Πιτ με την Τζένιφερ, το καλοκαίρι του 2000 και οι δυο τους περνούσαν ώρες πολλές συζητώντας περί γάμου. Κάποια στιγμή ο Μπραντ εξομολογήθηκε ότι δεν είναι το ίδιο ευτυχισμένος με τη σχέση του, όπως πριν και ζήτησε τη συμβουλή του.

Ο Djalili του είπε ότι στον γάμο υπάρχουν τρία στάδια που πρέπει να περάσεις. Το πρώτο είναι ο έρωτας, το δεύτερο είναι η περιφρόνηση και η αποστροφή που νιώθεις για το σύντροφο σου και τέλος έρχεται το τρίτο στάδιο που είναι η βαθιά και ειλικρινής αγάπη. Ο Μπραντ τότε δεν σχολίασε, αλλά λίγο καιρό αργότερα του εκμυστηρεύτηκε πως βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο. Μετά το τέλος των γυρισμάτων, χάθηκαν, αλλά πλέον όλοι ξέρουμε ότι ο γάμος του Πιτ και της Ανιστον δεν πέρασε ποτέ στο τρίτο στάδιο, αφού χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα. Εδώ που τα λέμε, η αποκάλυψη αυτή είναι μεγάλη πίκρα για την Τζένιφερ κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, αν ο Πιτ διαψεύσει τις δηλώσεις του πρώην συμπρωταγωνιστή και εξομολόγου του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]