Οι διακοπές του Γουίλις στην Ελλάδα

07.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τα ελληνικά νησιά επέλεξε ο Μπρους Γουίλις και η παρέα του για να περάσουν ένα μέρος των φετινών διακοπών τους. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας με τη θαλαμηγό του, ξεκινώντας το σεργιάνι του στο Αιγαίο από τη Χίο και καταλήγοντας στη Ρόδο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τα ελληνικά νησιά επέλεξε ο Μπρους Γουίλις και η παρέα του για να περάσουν ένα μέρος των φετινών διακοπών τους. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας με τη θαλαμηγό του, ξεκινώντας το σεργιάνι του στο Αιγαίο από τη Χίο και καταλήγοντας στη Ρόδο, ενώ ενδιάμεσα έκανε στάση στη Μυτιλήνη, την Πάτμο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, προκειμένου να κάνει μπάνια και κλάμπινγκ. Ως original σταρ του Χόλιγουντ που είναι, απέφευγε τους φωτογράφους όπως ο "ο διάολος το λιβάνι", ενώ άπαξ και βρισκόταν κανείς στο διάβα του με φωτογραφική μηχανή ανά χείρας, τότε...μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Δια του λόγου το αληθές, χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη στην Πάτμο. Στο νησί της Αποκάλυψης, ένας αμερικανός τουρίστας - σωστό γατόνι - κατάλαβε πως ο άνδρας που πέρασε δίπλα του με το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά ήταν ο Μπρους. Καταχαρούμενος που βρήκε έναν συμπατριώτη στη μακρινή Ελλάδα, έτρεξε να του σφίξει το χέρι, να του πει ένα: "Γεια σου πατρίδα" και μετά (γιατί όχι) να βγάλουν σφιχταγκαλιασμένοι μία φωτογραφία. Έλα όμως που ο Γουίλις δεν είχε την ίδια άποψη και μόλις τον πλησίασε ο τουρίστας φώναξε...ενισχύσεις.

Από τη θαλαμηγό, κατέβηκε ένας "φουσκωτός" κύριος, ο οποίος έσπευσε να...επιβάλλει την τάξη. Εδώ οι απόψεις διίστανται. Άλλοι, λένε πως αυτή επήλθε αφού έφυγαν κάποιες αδέσποτες αριστερά και δεξιά, ενώ άλλοι λένε πως επήλθε κατόπιν διευκρινήσεων του τουρίστα και της οικογένειας του.
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Γουίλις, στη συνέχεια, αφού ξαναείδε το πράγμα, κατάλαβε ότι έκανε λάθος και για να διορθώσει κέρασε τα συμπατριωτάκια του σε κοντινή ταβέρνα. Οι επισκέψεις του στα υπόλοιπα νησιά ευτυχώς δε συνοδεύτηκαν με ανάλογα περιστατικά, αφού ο ηθοποιός κατέβαινε από τη θαλαμηγό μόνο για να κάνει μπάνιο σε έρημες παραλίες ή να πιει ένα ποτάκι στα όρθια