Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι για τους Brangelina!

24.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μυστήριο κι αυτό με την εγκυμοσύνη της Αντζελίνα Τζολί κι αν η διάσημη ηθοποιός κυοφορεί ουχί ένα, αλλά δύο τέκνα του Μπραντ Πιτ. Ποιο «Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα» και ποιο «To be or not to be»; «Twins or not twins»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μυστήριο κι αυτό με την εγκυμοσύνη της Αντζελίνα Τζολί κι αν η διάσημη ηθοποιός κυοφορεί ουχί ένα, αλλά δύο τέκνα του Μπραντ Πιτ. Ποιο «Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα» και ποιο «To be or not to be»; «Twins or not twins»; Ιδού η απορία. Τη μία, δημοσιεύματα θέλουν την Αντζελίνα να κυοφορεί ένα μωρό. Την άλλη, αναφέρουν ότι η ηθοποιός περιμένει δίδυμα και μάλιστα προχωρά στο δρόμο που χάραξε η Τζένιφερ Λόπεζ, αφού και αυτή θα αποκτήσει ένα κορίτσι κι ένα αγόρι.

Αν ισχύει το τελευταίο σενάριο, τότε οι Brangelina ούτε παραγγελία να είχαν κάνει στον πελαργό, αφού έτσι θα έχουν τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Και όχι μόνο. Τα βιολογικά παιδιά θα ισοφαρίσουν τα υιοθετημένα και θα είναι τρία και τρία. Να μη νιώθει «μοναξιά» η Σιλό. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Αντζελίνα είναι τα μάλα ενθουσιασμένη με τα νέα ότι περιμένει δίδυμα και περιμένει σαν τρελή τη στιγμή που θα κρατήσει τα τέκνα της στην αγκαλιά. Καλά, για τον Μπραντ δεν το συζητώ.

Για να δεις, όμως, πως αλλάζουν οι άνθρωποι. Η Τζολί εκεί που έλεγε κάποτε ότι δεν θέλει να μείνει έγκυος για να μην χαλάσει το σώμα της, τώρα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη και θέλει να είναι πάντα με την κοιλιά τούρλα. Είναι, δε, τόσο ενθουσιασμένη που δηλώνει ότι θα μείνει πάλι έγκυος. Προς το παρόν, τα δίδυμα θα έρθουν στον κόσμο το καλοκαίρι, ενώ το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα «γεννήσει» στην Γαλλία ή στο Τέξας.