Παντρεύτηκε και η Σεσιλιά!

24.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά το Νικολά Σαρκοζί ήρθε η σειρά της Σεσιλιά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια αγαπημένο της, Ριτσαρντ Ατιάς. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη με δόξες και τιμές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το Νικολά Σαρκοζί ήρθε η σειρά της Σεσιλιά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια αγαπημένο της, Ριτσαρντ Ατιάς. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη με δόξες και τιμές, ενώ σε αντίθεση με τον γάμο του Προέδρου της Γαλλίας και της Κάρλα Μπρούνι, αυτός ήταν ανοικτός.

Στην τελετή ήταν καλεσμένοι 148 άτομα, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Η Σεσιλιά φορούσε νυφικό του Οίκου Βερσάτζε, ενώ στον γάμο ήταν και ο 11χρονος γιος που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Σαρκοζί. Την προηγούμενη μέρα, το ζευγάρι παρακολούθησε με φίλους την παράσταση «Μάμα μία» στο Μπρόντγουεϊ, ενώ ο γιος της Σεσιλιά ήταν συνέχεια στο πλευρό της.

Ο γάμος των Σαρκοζί έληξε τον Οκτώβριο μετά από 11 πολυτάραχα και μέσα στα σκάνδαλα χρόνια. Ο πρόεδρος της Γαλλίας γνώρισε στο καπάκι το πρώην μοντέλο, Κάρλα Μπρούνι και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος, οδηγώντας τους μέσα σε δύο μήνες στα σκαλιά του δημαρχείου. Η σχέση του με την Μπρούνι έχει κοστίσει πολιτικά στον Σαρκοζί, ο οποίος βλέπει την δημοτικότητα του να παίρνει τον κατήφορο. Αντίθετα, η Σεσιλιά μετά το διαζύγιο ήταν ελεύθερη να ζήσει τον έρωτα της με τον επιχειρηματία, Ατιάς με τον οποίο είχαν σχέση από τον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον Σαρκοζί. Πολύ «Τόλμη και Γοητεία» το στόρι τους.