Αντζελα: "Ο Τρούπης έτρωγε ξύλο από εμένα"!!!

20.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα πρέπει να κάνεις υπομονή τις επόμενες μέρες και να αντέξεις Άντζελα Δημητρίου να μιλάει για την περιπέτεια της και τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα πρέπει να κάνεις υπομονή τις επόμενες μέρες και να αντέξεις Άντζελα Δημητρίου να μιλάει για την περιπέτεια της και τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο κρατητήριο. Η «Λαίδη» έδωσε ακόμη μία συνέντευξη και γι ακόμη μία φορά δήλωσε πόσο χάλια αισθάνθηκε τις μέρες εκείνες. «Γύρισα σπίτι μου κι έκανα μπάνιο. Ένιωθα βρώμικη, βρώμικη. Άπλυτη. Σα να είχα λέπρα και χολέρα» λέει στη συνέντευξη της στο «ΕΓΩ» η Άντζελα, περιγράφοντας τις στιγμές που επέστρεψε στο σπίτι της. Και καταλαβαίνουμε ότι τις πέρασε στην μπανιέρα βγάζοντας το δέρμα της από το πολύ τρίψιμο.

Τι να πω αγαπημένε μου. Και να θέλω να τη νιώσω, να καταλάβω τον πόνο και το δράμα της, τα λέει τόσο χαριτωμένα, που μού προκαλεί γέλιο. Την φαντάζομαι στο ντους με απέχθεια να βγάζει το πετσί της από το τρίψιμο και δεν μπορώ. Μού έρχεται στο μυαλό και η σκισμένη φούστα που φορούσε στην Αννίτα Πάνια καθώς και η... επιβλητική είσοδός της στο Ζαμαν Φου (μία μέρα μετά την... απελευθέρωση της), ε δεν μπορώ, γελάω. Καλά δεν συζητώ για τη δήλωση της ότι έχει φάει ξύλο ο Γιώργος Τρούπης από εκείνη. Στα πατώματα έπεσα και χτυπιόμουν σαν χταπόδι.

Φαντάζομαι Άντζελα να έχει βγάλει την παντόφλα με το τακουνάκι και το πίπουλο και να έχει τον Τρούπη πού σαι πονεί και που σε σφάζει. Ή μήπως έπαιρνε τον πλάστη για καλύτερο αποτέλεσμα; Όπως και να γινόταν σημασία έχει ότι ο Τρούπης τις έτρωγε παρά μία εκατό. Και όχι άνευ λόγου και αιτίας. Ήταν μπερμπάντης ο πρώην σύζυγος και την είχε κερατώσει δύο φορές. Αυτές που ανακάλυψε, διότι δεν ξέρουμε αν υπήρξαν κι άλλες. Η πρώτη ήταν το 2005 και η δεύτερη τα περασμένα Χριστούγεννα, οπότε και η Άντζελα ανακάλυψε μηνύματα στο κινητό του. Μάλιστα, με το «τρίτο πρόσωπο» συναντήθηκαν κι εκεί της αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Τρούπη δυόμιση μήνες. Ταμπλάς για την «Λαίδη» , πλάστης για τον Τρούπη, στον οποίο κι έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.