Στα δικαστήρια Γαρμπή - Σχοινάς!

20.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει το ζεύγος Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινά και το επόμενο διάστημα όπως όλα δείχνουν θα τρέχει στα δικαστήρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει το ζεύγος Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινά και το επόμενο διάστημα όπως όλα δείχνουν θα τρέχει στα δικαστήρια μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο γνωστός make up artist, Φρέντυ Καλομπράτσος για χρήματα που του χρωστάνε από το 2008.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Σχοινάς είχε προσεγγίσει τον Καλομπράτσο προκειμένου να συνεργαστούν σε μία εταιρεία παραγωγής που ήθελε να δημιουργήσει. Έτσι, έβαλε από την τσέπη του 34.500 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, το εγχείρημα δεν προχώρησε, εταιρεία παραγωγής ποτέ δε συστήθηκε και η συνεργασία ποτέ δεν έγινε. Κι εδώ έρχεται το μπέρδεμα. Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι του επέτρεψε το ποσό των 14.500 ευρώ, ενώ αν πρόεκυπτε ότι έπρεπε να του επιστρέψει περισσότερα χρήματα από αυτά που του επέστρεψε, θα το έκανε, ενώ τόνισε ότι είχε καλέσει τον Καλομπράτσο να συναντηθούν από κοντά για να λύσουν τα οικονομικά θέματα που προέκυψαν.

Ο make up artist, πάλι, παραδέχεται ότι πράγματι του επέστρεψε 14.500 ευρώ, όμως διεκδικεί άλλες 20 χιλιάδες. Γιατί, όπως λέει το ποσό που του έδωσε στην αρχή ήταν κάτι σαν άτοκο δάνειο και πως όταν έληξε η επιταγή δεν του κατέβαλαν όλο το ποσό, δηλώνοντας οικονομική αδυναμία, ζητώντας του πίστωση ενός μήνα. Αυτός έδωσε την πίστωση, του επέστρεψαν το μισό ποσό κι αφού ο Καλομπράτσος προσπάθησε να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα και δεν τα κατάφερε, προσέφυγε τελικά στ δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρει, δε, το δημοσίευμα, ζήτησε να χορηγηθεί «προσωρινή διαταγή απαγόρευσης της μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων». Αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, δικαιώνοντας ουσιαστικά το διάσημο ζευγάρι. Αλλά ο Καλομπράτσος δεν το βάζει κάτω, κατέθεσε νέα αίτηση στο δικαστήριο και θα συνεχίσει μέχρι να δικαιωθεί. Εγώ ψιλό μπερδεύτηκα, αλλά έχει ενδιαφέρον να ακούσαμε και τη γνώμη της άλλης πλευράς.