Κούγιας προς Βατίδου: "Αν δεν κόψεις τα μπουζούκια..."!

28.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Αλέξης Κούγιας για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δημοσιότητα τραβά. Ε, μας άφησε και λίγο καιρό να ηρεμήσουμε από τα οικογενειακά του και είπε να επιστρέψει δριμύτερος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Αλέξης Κούγιας για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δημοσιότητα τραβά. Ε, μας άφησε και λίγο καιρό να ηρεμήσουμε από τα οικογενειακά του και είπε να επιστρέψει δριμύτερος και αποφασισμένος για όλα. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε ακόμη και να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. Μπρρρ. Αυτό πάει για την Εύη Βατίδου, η οποία μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην σύζυγός της, στο «Down Town» ένα φόβο, ένα άγχος θα πρέπει να το ένιωσε.

Εγώ, πάλι, μόλις διάβασα τη συνέντευξη, ευχαριστούσα τον Κύριο που δεν παντρεύτηκα τον Αλέξη. Γιατί, απ’ όλα όσα είπε, ως έξυπνος άνθρωπος που είμαι, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: «οκ, κάνεις το λάθος και παντρεύεσαι τον Κούγια. Δεν τον χωρίζεις, όμως. Αυτό είναι έγκλημα»! Κι ως φαίνεται η Βατίδου θα την «φάει» την ποινή της. Εξάλλου, ο Αλέξης της έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα: αν δεν κόψει τα ξενύχτια στα μπαρ και στα κακόφημα μπουζούκια της Συγγρού, θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών.

Όπως δήλωσε - παρεμπιπτόντως, με τη συνέντευξη αυτή ο δικηγόρος «έσπασε» τη συμφωνία που είχε κάνει με την Εύη να μη μιλήσουν ξανά δημοσίως για τον χωρισμό τους - η πρώην σύζυγός του συνεχίζει να βγαίνει έξω και να γυρίζει σπίτι στις 6 το πρωί, ενώ αν δεν βρει μία δουλειά, όπως όλες οι γυναίκες του κόσμου και να ξυπνάει το πρωί, να την βλέπουν τα παιδιά, τότε αυτός θα αναγκαστεί να πάρει τα παιδιά. Μάλιστα, δήλωσε ότι κάθε μήνα της δίνει πέντε χιλιάδες ευρώ, ώστε να έχει μία καλή και άνετη ζωή αυτή και τα παιδιά. Αυτό είναι. Να σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις και να λες... πρώην σύζυγός Κούγια! Αλήθεια, σε ποιο ταμείο ανήκει; Μήπως, χρειαστεί να κατέβει και η Βατίδου στο πεζοδρόμιο, να φωνάζει για το ασφαλιστικό!