Έκανε θραύση στην Βρετανία η Μπρούνι!

28.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι έκανε η Κάρλα Μπρούνι στο Λονδίνο; Θραύση! Κυριολεκτικά. Και ήταν τέτοια η επιτυχία της στη Γηραιά Αλβιώνα ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, που οι Άγγλοι έχουν πάθει μεγάλη πλάκα μαζί της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι έκανε η Κάρλα Μπρούνι στο Λονδίνο; Θραύση! Κυριολεκτικά. Και ήταν τέτοια η επιτυχία της στη Γηραιά Αλβιώνα ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, που οι Άγγλοι έχουν πάθει μεγάλη πλάκα μαζί της. Καρλά- μάνια τους έχει καταλάβει τις τελευταίες μέρες και για του λόγου το αληθές, τα πρωτοσέλιδα του Βρετανικού Τύπου, τα οποία όλα ασχολούνται με την Μπρούνι και την εντύπωση που προκάλεσε με την εμφάνιση και τους τρόπους της.

Να τα βλέπουν αυτά οι Γάλλοι και να νιώθουν τύψεις, που άπαξ κι έγινε γνωστός ο δεσμός της με το Νικολά Σαρκοζί, τον οποίο μετά παντρεύτηκε, έπεσαν να «φάνε» το κορίτσι. Βέβαια και οι Βρετανοί στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί μαζί της και κάποια δημοσιεύματα αναρωτιούνταν πώς θα σταθεί δίπλα στην Βασίλισσα Ελισάβετ η πρώην του Μικ Τζάγκερ και του Έρικ Κλάπτον, ενώ είχαν φωτογραφίες τον περιβόητο πίνακα με τη γυμνή Κάρλα.

Όλα αυτά στην αρχή, διότι άπαξ και είδαν την Μπρούνι με τις σικάτες Dior εμφανίσεις και την ευλαβική από την πλευρά της τήρηση του Πρωτοκόλλου, άλλαξαν γνώμη. Μέχρι, που τη σύγκριναν με την Τζάκι Κένεντι και την αδικοχαμένη πριγκίπισσά τους, Νταϊάνα. Το τελευταίο είναι λογικό. Με τόση Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς που έχουν «πήξει», η Μπρούνι ήταν μία... όαση! Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν εντυπωσίασε μόνο τον απλό κόσμο, αλλά και τον πολιτικό, οι οποίοι ζήτημα είναι αν πρόσεξαν τι έλεγε ο Σαρκοζί στο λόγο του.

Το προεδρικό ζευγάρι έκανε και μία βόλτα με το «πλοίο της αγάπης» στον Τάμεση, όπου ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές. Καταλαβαίνεις, τώρα αντίδραση των Γάλλων. Σαν την έβδομη θανάσιμη πεθερά κάνουν. Σε αντίθεση με τους Άγγλους, οι οποίοι συγκινήθηκαν τα μάλα με το ευτυχισμένο ζευγάρι.