Εκατομμύρια δολάρια για τα δίδυμα των Brangelina!

28.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ακόμη δεν γεννήθηκε, Γιάννη τον βγάλαμε». Μόνο που στην περίπτωση του αγέννητου/αγέννητων παιδιού/παιδιών της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, το θέμα δεν είναι το όνομα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ακόμη δεν γεννήθηκε, Γιάννη τον βγάλαμε». Μόνο που στην περίπτωση του αγέννητου/αγέννητων παιδιού/παιδιών της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, το θέμα δεν είναι το όνομα, αλλά η τιμή πώλησης των πρώτων φωτογραφιών. Μέχρι που ακούστηκε ότι μεγάλο σε κυκλοφορία περιοδικό της Αμερικής έσπευσε πριν καν γεννήσει η Αντζελίνα να προσφέρει στους Brangelina το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να έχει αυτό την αποκλειστικότητα.

Πρόσεξε όμως. Το ποσό αυτό είναι για το ένα μωρό. Σε περίπτωση που ισχύουν τα σενάρια ότι η ηθοποιός κυοφορεί δίδυμα τότε η πρόταση προβλέπει άλλα 5 εκατομμύρια δολάρια για το δεύτερο μωρό. Συνολικά, 10 εκατομμύρια. Γκουπ. Μισό να σηκωθώ από τα πατώματα. Γιατί, εδώ μιλάμε για εξωφρενικά ποσά, αν και το εν λόγω περιοδικό (και όλα τα περιοδικά που δίνουν τέτοια ποσά) θεωρούν πως οι φωτογραφίες αξίζουν τη τιμή τους.

Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα δεχτεί την προσφορά. Αλλά αν το κάνει, το «ζεστό» χρήμα δεν θα πάει στο οικογενειακό ταμείο, αλλά σε φιλανθρωπίες, όπως έγινε και με την περίπτωση της πρώτης βιολογικής κόρης τους, Σιλό. Μάλιστα, τότε οι Brangelina είχαν πάρει 4 εκατομμύρια δολάρια, ποσό - ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί από άλλο celebrity μωρό. Ακόμη και τα πέντε που πήρε η Τζένιφερ Λόπεζ είναι... λίγα, αφού πρόκειται για δίδυμα! Αχ τι γράφω μεσημεριάτικα. Λες και πρόκειται για στραγάλια!