Χωρίζουν κι επαγγελματικά Βίσση - Καρβέλας!

01.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φανταζόσουν εσύ ποτέ ότι θα ερχόταν κάποτε η μέρα που η Άννα Βίσση θα έβγαζε καινούργιο cd και σε αυτό δεν θα υπέγραφε μισό τραγούδι ο Νίκος Καρβέλας; Ειδικά, όταν η «Απόλυτη»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φανταζόσουν εσύ ποτέ ότι θα ερχόταν κάποτε η μέρα που η Άννα Βίσση θα έβγαζε καινούργιο cd και σε αυτό δεν θα υπέγραφε μισό τραγούδι ο Νίκος Καρβέλας; Ειδικά, όταν η «Απόλυτη» είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Καρβέλα και ο ίδιος της έγραφε τραγούδια και είχε την παραγωγή των cd της; Εντάξει, έλεγε και τραγούδια κάποιων άλλων, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην πει και του Καρβέλα.

Ωστόσο, ποτέ μη λες ποτέ και να που έρχεται η ώρα και η «μούσα χωρίζει με το... μούσι»! Μπούχου, μπούχου. Σύμφωνα, με όσα λέγονται τελευταία η Άννα Βίσση τους επόμενους μήνες θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της cd, το οποίο όμως δεν θα φέρει την υπογραφή του Καρβέλα. Η «Απόλυτη» θα πει τραγούδια άλλων και μιλάμε για στροφή 180Ο. Είναι τω οντι η μεγάλη ανατροπή και όσοι άκουσαν τα νέα περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα.

Βίσση χωρίς Καρβέλα; Χμ. Πάντως, οι σχέσεις τους δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο. Μη νομίζεις, δηλαδή, ότι έχουν τσακωθεί και τα σχετικά. Το μοναδικό μοντέλο φιλίας τους, που αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για πολλά πρώην παντρεμένα ζευγάρια, αντέχει ακόμη. Απλά, η Άννα θέλει να κάνει μία στροφή στην καριέρα της, ενώ ο Καρβέλας έχει πολλές υποχρεώσεις - πατρότητα, Αννίτα, παρατράγουδα Αννίτας - και δεν προλαβαίνει να αφοσιωθεί απόλυτα στη νέα δουλειά της πρώην του. Όσο για τις εμφανίσεις της Βίσση, τον επόμενο χειμώνα, η «Απόλυτη» δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Και τα όσα ακούγονται, είναι απλές συζητήσεις ή σκέψεις.