Ζαγοράκης - Λίλλη: πιο σπιτόγατοι δεν γίνεται!

02.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαύρα μάτια κάνουμε κάθε φορά να δούμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλλη, οι οποίοι άπαξ και παντρεύτηκαν κι απόκτησαν την κόρη, έγιναν σπιτόγατοι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαύρα μάτια κάνουμε κάθε φορά να δούμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλλη, οι οποίοι άπαξ και παντρεύτηκαν κι απόκτησαν την κόρη, έγιναν σπιτόγατοι. Το ζευγάρι πολύ σπάνια βγαίνει από το σπίτι κι έχει αραιώσει τις νυχτερινές εξόδους. Πού οι παλιές καλές εποχές, όπου αμφότεροι ως εργένηδες δεν άφηναν πίστα για πίστα και κλαμπ για κλαμπ, που να μην τα επισκεφθούν;

Τώρα, τους βλέπουν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και όλοι: από τον μετρ, τον θαμώνα μέχρι και τη λουλουδού, τρίβουν τα μάτια τους αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπουν. Είναι αυτοί ο Ζαγοράκης και η Λίλλη; Το αυτό συνέβη τις προάλλες στο μαγαζί όπου άδει ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη. Θοδωρής και Ιωάννα επισκέφθηκαν τον φίλο τους, αλλά σε αντίθεση με τις παλιές καλές εποχές του εργένικου βίου, δεν προτίμησαν πρώτο τραπέζι πίστα, αλλά ένα πιο απομακρυσμένο, ώστε να μη δώσουν στόχο.

Ο φακός, όμως, τους εντόπισε κι όπως καταλαβαίνεις τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν. Εμ, δε σου συμβαίνει αυτό πλέον κάθε μέρα. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι με τον Ζαγοράκη να αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγό του κι εκείνη να του τραγουδάει στο αυτί τα καψουροτράγουδα του Βέρτη. Ωστόσο, στο κέντρο δεν έμειναν πολύ ώρα, αφού έφυγαν για το σπίτι όπου τους περίμενε η κόρη τους, Μαρία η οποία σύμφωνα με τη Λίλλη, είναι ιδιαίτερα ανήσυχη.