"Ε όχι και Κούγιας η Σαπουντζάκη"!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κοινό έχει ο Αλέξης Κούγιας με την Ζωζώ Σαπουντζάκη; Κανονικά, κανένα. Σύμφωνα με την Εύη Βατίδου, όμως, έχουν ένα: και οι δύο λένε ψέματα για την ηλικία τους! Ντόινγκ...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κοινό έχει ο Αλέξης Κούγιας με την Ζωζώ Σαπουντζάκη; Κανονικά, κανένα. Σύμφωνα με την Εύη Βατίδου, όμως, έχουν ένα: και οι δύο λένε ψέματα για την ηλικία τους! Ντόινγκ... Η πρώην σύζυγος του Κούγια στη συνέντευξή της στο «Πρώτο θέμα» κατηγορεί τον δικηγόρο ότι κρύβει την ηλικία του κι ενώ δηλώνει 51 ετών στην πραγματικότητα είναι 57! Τα χει τα χρονάκια της η... Βουγιούκλω!

«Ο Αλέξης λέει ψέματα για την ηλικία του, όπως η Σαπουντζάκη» λέει η Βατίδου κι έχω την ένστασή μου. Η Ζωζώ δε λέει ψέματα για την ηλικία της. Απλά, δεν τη λέει καθόλου. Άμα τη ρωτήσεις, πόσο είναι, θα σου απαντήσει: «Όσο φαίνομαι»! Άρα, δεν μπορείς να τους βάλεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Η Βατίδου αποκάλυψε ακόμη ότι δεν γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με αυτήν, δηλαδή στις 24/1, αλλά την 1/1 το 1951! Χμ. Ο Κουγιας, δηλαδή, δεν είναι Υδροχόος, αλλά Αιγόκερως. Τώρα εξηγούνται όλα. Είπα κι εγώ. Οι Υδροχόοι δεν είναι έτσι. Ούτε σαν την Βατίδου είναι βέβαια.

Τέλος πάντων, ο δικηγόρος της έλεγε ψέματα για την ηλικία του και την ημερομηνία γέννησης του, διότι ήθελε να τη ρίξει, αλλά και να μην την τρομάξει με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Αυτή, όμως, επειδή είναι γάτα με πέταλα, μια μέρα είδε την ταυτότητα του και η αλήθεια έλαμψε. Αλλά και γι αυτό, ο Κούγιας είχε μία εξήγηση. Τς, τι μεγαλοδικηγόρος θα ήταν. Της είπε ότι η μητέρα του τα είχε μπερδέψει και στην ταυτότητα έβαλαν λάθος ημερομηνία. Κι αυτή, μάλλον, τον πίστεψε. Για να μείνει μαζί του εφτά χρόνια και να υπερασπίζεται με πάθος τη... φιλαλήθεια του σε κάθε δημόσιο καβγά του, πότε με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, πότε με τον Λάκη Λάζοπουλο και πότε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.