Δυο ξένοι Πάρης - Μπάστα!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πιο ξένη απ' τους ξένους θα γίνεις, στο δρόμο αν με δεις θα κρυφτείς. Κουβέντα μη λες να ξεφύγεις, σαν φίλο να με δεις δεν μπορείς». Καλύτερος στίχος να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Πάρη Κασιδόκωστα και της Σάσας Μπάστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πιο ξένη απ' τους ξένους θα γίνεις, στο δρόμο αν με δεις θα κρυφτείς. Κουβέντα μη λες να ξεφύγεις, σαν φίλο να με δεις δεν μπορείς». Καλύτερος στίχος να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Πάρη Κασιδόκωστα και της Σάσας Μπάστα, νομίζω πως δεν υπάρχει. Οι δύο πρώην συναντήθηκαν τυχαία σε κλαμπ της πόλης και δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους, ούτε γεια. Ούτε καν ένα βλέμμα. Ο ένας κοίταγε προς ανατολάς και η άλλη προς δύση!

Καμία επαφή. Ο Πάρης πήγε στο κλαμπ μαζί με τον Ηλία Πανταζόπουλο, ενώ στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και η Ευαγγελία Αραβανή. Χμ. Λες να παίζει τίποτε; Αν ναι, τότε ένα έχω να πω: ο Πάρης μένει πιστός στο ξανθό! Κι άλλη αγάπησαν το ντεκαπάζ, αλλά τέτοια εμμονή δεν έδειξαν. Βέβαια, στο κλαμπ υπήρχαν και άλλα μοντέλα (όλα ξανθά) τα οποία πέρασαν μία από το τραπέζι του νεαρού Κασιδόκωστα. Ούτε μέλος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων να ήταν ο Πάρης!

Όσο για την Σάσα; Αυτή ήτο άνετη και ωραία, ενώ συνοδευόταν από τον πρώην αγαπημένο της. Κι όταν λέω άνετη, το εννοώ. Το «κορίτσι» του Θέμου όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά με τον πρώην, ο οποίος μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το «ναυάγιο» του... προξενιού με τον Κασιδόκωστα, δεν αποκλείεται να γίνει και πάλι νυν. Εξάλλου, είναι τα μάλα ταιριαστοί.