Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο πήγε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας, ύστερα από άγρια συμπλοκή. Όχι, αυτή τη φορά η συμπλοκή δεν έγινε στο γνωστό μέρος, έξω από το σπίτι της Βουλιαγμένης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο πήγε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας, ύστερα από άγρια συμπλοκή. Όχι, αυτή τη φορά η συμπλοκή δεν έγινε στο γνωστό μέρος, έξω από το σπίτι της Βουλιαγμένης, αλλά στο γήπεδο. Χμ. Και πάλι, γνωστό μέρος είναι για τον Κούγια, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναμιχθεί σε επεισόδια.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν τα προκάλεσε ο ίδιος, ούτε είχε ανάμειξη. Ανέλαβε ρόλο... πυροσβέστη, με αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση ώμου. Είδες, Αλέξη μου τι τραβούν και οι έρμοι οι πυροσβέστες; Σύμφωνα με τον ίδιο, τα επεισόδια έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα Πας Γιάννενα - Πανθρακικός, όπου η ομάδα του ο Πας νίκησε 1-0.

Ακολούθησε συμπλοκή παικτών και παραγόντων και ο Αλέξης μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Μέσα στον πανικό ο Κούγιας γλίστρησε κι έπεσε πάνω σε ένα σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα να βγάλει τον ώμο του. Αμέσως, τον πήγαν στο νοσοκομείο, του έβαλαν νάρθηκα κι επιστρέφει στην Αθήνα. Τον έφαγε η Βατίδου, που βγήκε στο Star το Σάββατο κι έλεγε στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν πήρε τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή προτίμησε τα αγαπημένα του Γιάννενα. Γλωσσοφαγιά είναι αυτή κύριε Κούγια μου!